Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Få sparring på muligheder og udfordringer i din virksomhed

Få sparring på muligheder og udfordringer i din virksomhed

Få gratis, uvildig vejledning og nye øjne på udviklingen i din virksomhed. Vores opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med udgangspunkt i dine behov.

Sparring med udgangspunkt i dine behov

Har du og din virksomhed brug for at få sat idéer, muligheder og udfordinger i et nyt lys? Mangler du hjælp til at finde nye samarbejdspartnere eller at få vendt plusser og minusser med én, der kan se på din virksomhed udefra og med helt nye øjne? Det kan eksempelvis være gode råd i forhold til udviklingspotentiale og udfordringer. Vi kan også hjælpe dig med at afdække vækstmuligheder gennem eksport, finansiering, digitalisering, nye kompetencer og meget andet. 

I BusinessAalborg træder vi til med uvildig og faglig sparring med udgangspunkt i dine behov. Det er nemlig vores fornemste opgave at gøre det nemt for dig at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.  

Vores erhvervskonsulenter tilbyder nye øjne, skarpe hjerner og kan eksempelvis hjælpe dig, når du overvejer, hvordan du kommer i gang med at:

  • eksportere til nye markeder
  • øge salget og udpege nye salgskanaler
  • vælge og implementere digitale tiltag
  • tage socialt ansvar og arbejde mere bæredygtigt
  • bruge rekruttering til innovation og forretningsudvikling
  • finde nye investorer eller nye lokaler

Forlænger dit netværk

Et godt netværk betyder alt. Leder du eksempelvis efter en ny samarbejdspartner, underleverandør, specialist eller investor? 

Så kan vi være med til at åbne nye døre for din virksomhed. Vores erhvervskonsulenter har hver især et stort netværk i erhvervslivet på tværs af brancher, som vi gerne deler med dig. På den måde kan vi være med til at forlænge dit netværk. Hvert år er vi i dialog med over 1.000 virksomheder med base i Aalborg Kommune. Dertil har vi et stort netværk inden for private rådgivere.  

Skaber vækst og beskæftigelse

BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Som sådan er vi paraply for en række erhvervsindsatser, projekter og partnerskaber og tilbyder iværksættere, etablerede virksomheder såvel som investorer uvildig faglig sparring, der kan medvirke til at skabe mere vækst, større omsætning og flere jobs. 

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulenter for et uforpligtende møde. 

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Lone Borg

Erhvervsservicechef

25 20 15 69

bor@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere