Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Eksport og samarbejde

Få gode råd til eksport og internationale samarbejder

Få hjælp til at komme i gang med eksport og e-eksport, sourcing, nye markeder og det at finde nye internationale samarbejdspartnere. Vi hjælper gerne, når du vil øge de udenlandske aktiviteter i din virksomhed.

Få gode råd til eksport og internationalisering

Har du brug for sparring på, hvordan du kommer i gang med eksport, hvordan du tager næste skridt på eksisterende markeder eller udvælger og indtager helt nye markeder og forretningsområder? Så er vi klar til at give dig sparring om din virksomheds internationalisering og de udfordringer og muligheder det giver. Uanset om der er tale om eksport, import, outsourcing, arbejdskraft, etablering i udlandet eller andet.

Vi kan eksempelvis tilbyde nye øjne på din eksportplan, kompetenceudvikling, adgang til støtteordninger, netværk og samarbejdspartnere, international arbejdskraft og studerende. 

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores to erhvervskonsulenter, som har speciale i eksport og internationalisering. Teresa Nielsen og Helle Duus er erhvervskonsulenter i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Teresa Nielsen

Kontakt Teresa, hvis du gerne vil have gode råd til at komme i gang med eksport og e-eksport. Med en baggrund inden for salg og eksport i tekstilbranchen har hun dyb indsigt i design, sourcing, marketing og e-commerce og hjælper gerne din virksomhed godt på vej.

Se, hvordan Teresa kan gør en forskel for din virksomhed
Se Teresas profil på LinkedIn

Helle Duus

Brug Helle som din sparringspartner når det kommer til forretningsudvikling, eksport og e-eksport. Med en lang baggrund inden for salg og eksport er hun klar til at hjælpe dig godt i gang. Helle deler gerne ud af sit store netværk og sine erfaringer med, hvad du især skal være opmærksom på, når du udvælger nye markeder, og hvordan du efterfølgende kan indtage dem. Helle har også et ganske særligt kendskab til franske og norske forhold.

Se, hvordan Helle kan hjælpe din virksomhed
Se Helles profil på LinkedIn

Deltagelse i EU-projekter

Er du interesseret i at få del i nogle af EUs mange funding- og projektmuligheder, eller søger du projektsamarbejdspartnere? Så står vi klar til at hjælpe dig med et overblik og facilitere kontakt til samarbejdspartnere og nye markeder – i Nordeuropa eller Nordamerika.

Tag fat i vores kollega Christina Zinck Folmand Knudsen i forhold til EU-projekter på e-mail czf@aalborg.dk I forhold til grønne projekter kan du i stedet tage kontakt til vores kollega Thilde Møller på tml@aalborg.dk

Hold dig opdateret

Du kan følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Hvis du vil vide mere

En af de virksomheder, som Teresa har hjulpet er Myextensions, hvor indehaver Cate Klyvø har brugt hende som sparringspartner, når det kommer til blandt andet vækst og tilskudsmuligheder. 

Med et ønske om at hjælpe kvinder med at tage ejerskab over deres egen skønhed, har Cate Klyvø skabt en virksomhed, hvor hun igennem de seneste 14 år har brugt BusinessAalborg i både opstartsfasen og til skalering af virksomheden.

Læs hele artiklen om at skabe en e-commerce forretning med fokus på mere end hår

About Learning med Hanne Houbak i spidsen er en af de virksomheder, som Helle har hjulpet ud over Danmarks grænser.

Den Aalborg-baserede virksomhed har gennem tiden uddannet mange i at dele ud af faglighed. Nu er håbet, at de kan hjælpe folk i endnu flere lande til at kunne dele ud af deres viden på en effektiv måde.

Læs hele artikleren om at få gode råd til at komme i gang på blandt andet det tyske marked

Teresa Nyrup Haaning Nielsen

Erhvervskonsulent

25 20 09 49

teresa.nielsen@aalborg.dk

Helle Duus Jørgensen

Erhvervskonsulent

25 20 15 66

hdj@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske du også er interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang