Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Digitale tiltag

Få gode råd til digitale tiltag

Få hjælp til at sætte fokus på digitale tiltag, som kan gøre en forskel i din virksomhed. Digitalisering kommer i mange klæder, lad os hjælpe dig på vej.

Brug digitalisering som forretningsudvikling

Har du brug for sparring og nye vinkler på, hvordan du kan bruge digitalisering som forretningsudvikling? Det kan eksempelvis være i forbindelse med ERP-systemer, datahåndtering, lager- og energioptimering. Rene kan også hjælpe med at skabe overblik over tilskudspuljer og programmer, når du overvejer digitale tiltag.

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Rene Wiebenson, som har speciale i digitalisering og digitale tiltag. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt Rene Wiebenson

Brug Rene som din sparringspartner, når du gerne vil have nye øjne på muligheder og udfordringer inden for digitalisering. Samlet set har Rene 30 års erfaring med IT og digitalisering og deler gerne ud af sine erfaringer og sit netværk. 

Se Renes profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Hvis du vil vide mere

En af de virksomheder, som Rene har hjulpet er Aalborg Kongres og Kultur Center (AKKC). 

For at få hjælp og sparring til at overskueliggøre husets digitale potentiale, kontaktede AKKC Rene, som straks gik i gang med at få afdækket husets behov og fik dannet et godt overblik over den nuværende digitale status. Det blev efterfølgende til et stærkt trekløver-samarbejde med UCN, som giver studerende på uddannelsen Digital konceptudvikling projekterfaring med virkelighedens digitale udfordringer.

Læs hele artiklen om trekløver-samarbejdet

Også BECHH Stainless Steel Solutions har nydt godt af et samarbejde med Rene, hvor fokus har været på automatisering og digitalisering. 

Læs hele artiklen om robotter, der skal øge arbejdsglæden

 

Rene Wiebenson

Erhvervskonsulent

25 20 15 18

rene.wiebenson@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje