Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Få gode råd til grøn omstilling og bæredygtighed i din virksomhed

Få gode råd til grøn omstilling og bæredygtighed i din virksomhed

Få gode råd til at sætte fokus på grønne tiltag, som kan gøre en forskel for din virksomhed.

Grøn omstilling og bæredygtighed kommer i mange klæder. Uanset om din virksomhed er godt med, eller om du, som mange andre, har svært ved at overskue, hvor du skal gribe fat, så kan vi hjælpe dig et skridt videre. 

Vi tilbyder faglig sparring og vejledning, om hvordan din virksomhed kan arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling, så du styrker både din forretning og konkurrenceevne. Gennem vores kompetencer og netværk kan vi give dig og din virksomhed det nødvendige overblik, være stifinder og kontaktformidler. 

Hvilke behov eller udfordringer vil du gerne have sparring på?

ESG i din virksomhed

Få hjælp til at komme i gang med at arbejde med ESG. Hvordan kan du gribe det an, og hvor ser du muligheder og udfordringer?

Hos os kan du få gode råd til at komme i gang med at udvælge, dokumentere og kommunikere din virksomheds bæredygtige indsatser med ESG data. Måske du har brug for hjælp til at påbegynde udarbejdelsen af et klimaregnskab, der kan dokumentere din virksomheds CO2 aftryk? Som uvildig sparringspartner kan vi hjælpe dig med at skabe overblik, så din virksomhed kan blive klar til fremtiden. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Teresa Nielsen, som har speciale inden for grøn omstilling og bæredygtighed. Hun har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

 

Teresa Nyrup Haaning Nielsen

Erhvervskonsulent

25 20 09 49

teresa.nielsen@aalborg.dk

Grøn forretningsudvikling

Få gode råd til, hvordan du kan udvikle et bæredygtigt ben i din forretning. Det kan eksempelvis være nye grønne tiltag eller grønne forretningsområder, som kan blive en del af din virksomhed.

Det kan også være, at du gerne vil arbejde med at skabe en grøn profil for din virksomhed, her kan du få sparring på, hvordan du kan gribe det an. Vi kan også hjælpe med at skabe overblik over tilskudsmuligheder, som kan hjælpe dig godt videre. Det kan eksempelvis være udvikling af nye kompetencer. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Teresa Nielsen, som har speciale inden for grøn omstilling og bæredygtighed. Hun har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

 

Teresa Nyrup Haaning Nielsen

Erhvervskonsulent

25 20 09 49

teresa.nielsen@aalborg.dk

Social bæredygtighed

Få gode råd til at tænke socialt ansvar ind i netop din forretning og din organisation. Det kan eksempelvis være inden for rekruttering, leverandørvalg, samhandel og værdikæder. Måske du allerede er godt i gang - eller er nysgerrig på nye måder at arbejde med social bæredygtighed. 

Vi kan hjælpe dig med at gøre det at tage socialt ansvar helt konkret og sætte handling bag ordene. Vi kan også vejlede dig, når du gerne vil i gang med at arbejde med ESG-nøgletal. Her kan du eksempelvis bruge en bæredygtighedsberegner som et skridt på vejen til at dokumentere det sociale ansvar og styrke din forretning. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Frida Tarp, som har speciale i socialt ansvar. Hun har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

 

 

Frida Tarp

Erhvervskonsulent

25 20 01 31

frit@aalborg.dk

Energieffektivisering

Få gode råd til, hvordan din virksomhed kommer i gang med at effektivisere jeres energi- og ressourceforbrug. Er I allerede godt i gang, men mangler idéer til næste skridt eller nye samarbejdspartnere? Med udgangspunkt i din virksomhed, kan vi hjælpe dig med at finde grønne potentialer og skabe overblik over støtte- og finansieringsmuligheder. 

Du er velkommen til at kontakte vores projektleder Kasper Kjærsgaard Nielsen, som har speciale i energieffektivisering og bred kontakt til SMV’er og rådgivere i energibranchen.

Kasper har base i Green Hub Denmark, hvor gode råd er gratis, uvildige og baseret på mange års erfaring.

Kasper Kjærsgaard Nielsen

Projektleder
25 20 15 39
kani@aalborg.dk

Genanvendelse - fra rest til ressource

Vil du gerne arbejde med bedre udnyttelse af dine restprodukter? Eller måske du allerede er godt i gang - men mangler idéer til yderligere udvikling eller til at finde samarbejdspartnere? I begge tilfælde kan vi hjælpe dig godt videre. Med udgangspunkt i din virksomhed og dine produkter kan vi sammen se på mulighederne for genanvendelse af eksempelvis restprodukter. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Teresa Nielsen, som har speciale inden for grøn omstilling og bæredygtighed. Hun har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Teresa Nyrup Haaning Nielsen

Erhvervskonsulent

25 20 09 49

teresa.nielsen@aalborg.dk

Fra grøn idé til forretning

Få hjælp til at komme godt i gang med din grønne forretningsidé. Vores iværksætterkonsulenter kan eksempelvis vejlede dig om opstart, bæredygtige forretningsmodeller, din forretningsplan, kunder og markedsføring. Med udgangspunkt i din grønne idé og dit koncept tager vi en snak om styrker, svagheder, muligheder og udfordringer. 

Du kan enten benytte dig af vores drop-in vejledning eller bestille en tid. Vi har også en række events, som er målrettet iværksættere. 

Du er velkommen til at kontakte vores teamleder for iværksætteri Frida Tarp, som har fingeren på pulsen i forhold til opstart af grøn virksomhed. Hun har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Frida Tarp

Erhvervskonsulent

25 20 01 31

frit@aalborg.dk

Grønne data og dataregistrering

Få sparring til at komme i gang med at arbejde med grønne data. Hvordan kan du gribe det an, og hvor kan der være muligheder og udfordringer? Din virksomhed rummer allerede et væld af data - få overblik over, hvilke data du eksempelvis kan bruge som baggrund til at optimere på tiltag, hvor mangler der data, eller hvor kan vi med fordel sammenkøre data for at gøre godt bedre. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Rene Wiebenson, som har speciale i data og digitalisering. Han har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Rene Wiebenson

Erhvervskonsulent

25 20 15 18

rene.wiebenson@aalborg.dk

Grønne internationale samarbejder

Har du en grøn virksomhed og søger gode råd til, hvordan din virksomhed kan finde nye internationale samarbejdspartnere, eller har du brug for sparring på, hvordan du udvælger nye eksportmarkeder?

Med udgangspunkt i din virksomhed, kan vi sammen se på, hvilke internationale muligheder, der kan være relevante, og hvad der findes af støtte- og tilskudsmuligheder.

Du er velkommen til at kontakte projektleder Thilde Møller Larsen, som har speciale i internationalt samarbejde, eksport og international projektudvikling. Thilde har base i Green Hub Denmark, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Thilde Møller Larsen

International projektleder
25 20 15 51

tml@aalborg.dk

Har du en grøn idé eller en grøn løsning, som er klar til test, demonstration og måske implementering i virkeligheden? Søger du støtte til at teste og skalere din løsning, eller har du brug for samarbejdspartnere for at komme videre? Sammen kan vi se på udviklings- og støttemuligheder for din grønne virksomhed.

Du er velkommen til at kontakte projektleder Anders Brøndum Klein, som har speciale inden for grøn omstilling, organisations- og projektudvikling samt indblik i test- og demonstrationsmuligheder.

Anders har base i Green Hub Denmark, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Anders Brøndum Klein

Projektleder
21 22 42 89

anders.klein@aalborg.dk

Flyt din grønne virksomhed til Aalborg

Virksomheder, medarbejdere og forskere er dagligt med til at cementere og udvikle grønne tiltag, teknologier og forretningsmuligheder, hvorfor Aalborg er et attraktivt område for grønne virksomheder. 

Har du en grøn virksomhed, hvor du kan se muligheder i at blive en del af et stærkt økosystem, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper større danske og internationale virksomheder og investorer, der overvejer Aalborg som deres nye forretningsdestination - eksempelvis i forbindelse med etablering af en R&D-afdeling, salgsafdeling, datterselskab eller europæisk hovedsæde.  

Du er velkommen til at kontakte vores Head of Foreign Direct Investment Catharina Vinther Engqvist, som har speciale i investeringsfremme og tiltrækning af virksomheder til Aalborg. Hun har base i Invest in Aalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Catharina Vinther Engqvist

Head of Foreign Direct Investment

25 20 01 28

cve@aalborg.dk

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang