Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Innovation

Få hjælp til innovation og nye samarbejder

Bliv matchet med en iværksættervirksomhed eller en etableret virksomhed for gennem samarbejde at skabe mere innovation og vækst.

Innovation på en ny måde

Veltablerede virksomheder og iværksættervirksomheder spiller hinanden ekstra gode gennem Aalborgs Spin-in Ignite.

Her er formålet at løfte innovationsniveauet, validere produkter og teknologier samt skabe mere vækst og synergi på tværs af virksomheder. 

Vi tror på, at det kræver mere end et match i sig selv at løse udfordringer og realisere potentialer på tværs. Spin-in Ignite tager derfor skridtet videre og faciliterer samarbejde, forløb og samskabelse mellem iværksættere og etablerede virksomheder. Her handler det om at åbne op for ressourcer, viden og erfaring, fordi innovation gror bedst i mødet med forskelligheden. 

Har du brug for nye øjne og nye samarbejspartnere til at kickstarte innovation, tænke alternativt og dermed skabe vækst og udvikling, så kan vi hjælpe dig i processen og være med til at finde et oplagt match. Det kan eksempelvis være en iværksættervirksomhed, som er skarp på en særlig teknologi, der kan gøre en forskel i din virksomhed. 

Sådan kommer du i gang

Er du interesseret i at vide mere om Spin-in Ignite, er du velkommen til at kontakte vores to konsulenter og aftale et uformelt møde. Mark Rosener og Else Bech har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Mark Rosener

Mark matcher etablerede virksomheder med iværksættere for at skabe synergi på tværs. Få hans hjælp til at finde de helt rigtige iværksættere, som kan hjælpe din virksomhed med at se nye muligheder og løsninger inden for for eksempel teknologi, bæredygtighed og det at vende forretningsmodeller på hovedet. Bag sig har Mark mange års erfaring med tech og it, konceptudvikling og go-to-market strategier.  

Se Marks profil på LinkedIn

Se, hvordan Mark kan hjælpe din virksomhed

Else Bech

Brug Else som din sparringspartner, når du gerne vil arbejde med innovation, samarbejde og optimering på en ny måde. Bag sig har Else mange års erfaring inden for blandt andet turisme og undervisning.  Hun har således opbygget en solid business-faglig værktøjskasse med særligt fokus på forretningsudvikling, formidling og procesoptimering, som hun gerne deler med dig.

Se Elses profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

 

Hvis du vil vide mere

I Aalborg Kommune har vi arbejdet med Spin-in Ignite og den type facilitering af samarbejde på tværs af virksomheder siden 2018. Vi tror på, at det kræver mere end et match i sig selv at løse udfordringer og realisere potentialer på tværs af virksomheder. Spin-in Ignite tager derfor skridtet videre og faciliterer samarbejde, forløb og samskabelse mellem iværksættere og etablerede virksomheder. Her handler det blandt andet  om at åbne op for ressourcer, viden og erfaring, fordi innovation gror bedst i mødet med forskelligheden. 

At arbejde med Spin-in Ignite kan være lidt af et detektivarbejde og kan begynde i såvel den veletablerede virksomhed som i den en unge iværksættervirksomhed. Processen og slutresultatet giver altid fordele for begge parter. 

Mark Rosener

Spin-in konsulent

25 20 06 62
mr@aalborg.dk

Else Bech Barndorff

Spin-in konsulent

24 79 61 64
elsebech@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang