Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Internationale medarbejdere

Internationale medarbejdere - få hjælp, når du ansætter

International House North Denmark hjælper internationale medarbejdere og studerende i hele Nordjylland. Vi kan hjælpe din virksomhed, når du ansætter medarbejdere fra udlandet og gerne vil sikre en god modtagelse.

International House North Denmark hjælper med international arbejdskraft

Har din virksomhed internationale medarbejdere, eller tænker du på at ansætte nogle? Så kan International House North Denmark bidrage til at gøre det hele lidt lettere ved hjælp af vores serviceydelser og vejledning til virksomheder og organisationer i Nordjylland. Eksempelvis kan vi hjælpe med det officielle papirarbejde ved tilflytning, jobsøgning for medfølgende partnere samt en række kultur- og netværksarrangementer.

En god start i Nordjylland

Det er vigtigt, at internationale medarbejdere og studerende får en god start på deres ophold i Nordjylland, og hos International House North Denmark kan de få kendskab til de mange muligheder, events og tilbud, som findes. Vores services er henvendt til både virksomheder med base i Nordjylland og de internationale medarbejdere og studerende, som flytter til Nordjylland for at bo, mens de arbejder eller studerer.

Du kan som virksomhed blandt andet:  

  • Høre mere om hvordan din virksomhed kan samarbejde med internationale studerende og dimittender, eksempelvis gennem matchmaking-arrangementer 
  • Få inspiration og hjælp til tiltrækning og velkomst af internationale medarbejdere  
  • Få sparring til dine internationale medarbejdere i forhold til flytning til Danmark (vejledning om papirarbejde, bosætning, mentorordninger samt jobsøgningshjælp til medfølgende ægtefæller) 
  • Få dine jobopslag promoveret gennem vores Job Monday eller Green Jobs kampagner på sociale medier 
  • Deltage i forskellige virksomhedsarrangementer 

International House North Denmark hører til i Rantzausgade 4 i centrum af Aalborg. Sekretariatet er tæt knyttet til BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. Sammen har vi tætte relationer til virksomheder og uddannelsesinstitutioner med internationale medarbejdere og studerende, som kan gøre en forskel for din virksomhed.  

Sådan får du hjælp

Besøg os på websitet International House North Denmark og bliv klogere på vores arbejde med at tiltrække, modtage og fastholde internationale medarbejdere og studerende. Her kan du også møde medarbejderne i International House North Denmark, blive klogere på vores forskellige services, og hvordan vi kan hjælpe dig. 

Thomas Lykke Camin

Projektleder og konstitueret teamleder

20 95 06 64

Kontakt

International House North Denmark

Rantzausgade 4 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 30

Skriv til os

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang