Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Assisterende leder med stærkt planlægningsgen til specialplejehjem Tornhøjhaven

Brænder du for ledelse? På Tornhøjhaven søger vi en engageret kompetent assisterende leder til vores dynamiske ledelsesteam.

Tornhøjhaven

Specialplejehjemmet Tornhøjhaven har været i drift siden 1. juni 2018 og er Aalborg Kommunes plejehjemstilbud til gerontopsykiatriske og demente borgere. Tornhøjhaven er opbygget ganske særligt i forhold til tanken om at skabe de bedste rammer for mennesker ramt af demenssygdomme

Tornhøjhaven er stort hus med cirka 150 medarbejdere og repræsenterer tværfaglighed, herunder bestående af social og sundhedsuddannede, pædagoger, fleksjobber, husassistenter, studiejobber og sygeplejersker. Der er brug for alle, til at sikre det gode liv for vores beboere.

På Tornhøjhaven arbejder vi anerkendende i samspillet med beboere og vi vægter dialogen højt, herunder både i arbejdsfællesskabet, men også i forhold til vores pårørende.

Du vil som assisterende leder på Tornhøjhaven i samarbejde med plejehjemsleder og de to assisterende ledere være med til at definere den enkelte leders øvrige arbejdsopgaver, ud fra hvad vi hver især særligt brænder for. 

Som assisterende leder vil du have en central rolle i forhold til vagtplan og sikre en stabil drift med fokus på kerneopgaven. Dette vil være i tæt samarbejde med vores vagtplanlægger.

Din primære opgaver

  • Vagtplanlægning i EG Optima.
  • Personaleledelse.

Faglige kompetencer

  • Uddannet inden for det sundhedsfaglige område.
  • Kendskab til EG Optima (vagtplanlægning).
  • Kendskab til Opus (bilagsbehandling).
  • Cura (omsorgssystem).
  • Har enten en diplomuddannelse eller anden relevant lederuddannelse eller er interesseret i at tage det.
  • Team orienteret i forhold til ledelsessamarbejdet.
  • Lyst til ledelse af stærke og forskellige faggrupper.

Personlige kompetencer

  • Du har god selvindsigt og selvforståelse.
  • Har øje for værdien og det der skal til for at få medarbejderne til at vokse i velfungerende medarbejderteams, og at du kan opdyrke dette. 
  • Du er tillidsfuld, analytisk og praktisk anlagt.
  • Du trives med at have fokus på detaljer, rutiner og er god til at skabe overblik.
  • Du brænder for at arbejde med at udvikle på mennesker, herunder at se potentialerne.
  • Du kan kommunikere ledelsesmæssige beslutninger loyalt med afsæt i ledelsesteamets beslutninger, så ledelsesarbejdet på Tornhøjhaven fremstår sammenhængende og tydeligt. 
  • Du har god dømmekraft og mod til at tage ansvar.
  • Du er selvstændig og drives frem af udfordringer.
  • Du har af natur et positivt menneskesyn.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte plejehjemsleder Bettina Gjesing på 24 84 92 21 eller assisterende leder Marie-Louise Lundquist Gram på 99 82 57 02.

Funktionsbeskrivelse for assisterende plejehjemsledere i Aalborg Kommune kan rekvireres ved kontakt til chefsekretær Camilla Holmgreen Madsen på tlf.: 99 31 34 86.  

Forventet ansættelse pr. 1.7.2024.

Samtaler afholdes den 30.5.2024.

Arbejdsstedets adresse: Tornhøjhaven, Tornhøjvej 6, 9220 Aalborg Øst


Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.  

På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens og forvaltningens struktur, politikker, målsætninger og meget mere:  

Aalborg Kommunes ledelsespolitik

Senior og Omsorg

Vi udvikler os sammen - Aalborg Kommunes grundfortælling og DNA


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

21.05.2024

Kontaktperson

Bettina Gjesing +4599825701 24849221

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang