Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Plejehjemsleder til Annebergcentret

Brænder du for nærvær, hjemlighed og relationer, og er du samtidig god til at motivere og sætte retning? Så har vi lige nu en attraktiv lederstilling på plejehjemmet Annebergcentret.

Annebergcentret

Annebergcentret ligger nær Vor Frelser Kirke i Aalborgs Centrum og har i alt 42 boliger. 7 af boligerne er særligt egnet for borgere med en demenssygdom. Annebergcentret har 50 engagerede medarbejdere der med iver og udvikling af faglig kvalitet, arbejder på at skabe et meningsfuldt hverdagsliv ud fra den enkelte beboers præmisser. Medarbejderne har hjertet på rette sted, så de kan yde den bedste pleje og omsorg til den enkelte beboer.

I hverdagen arbejder medarbejderne for at skabe gode hverdagsaktiviteter på Annebergcentret. Der lægges vægt på at inddrage beboernes ønsker og medarbejderne tilbyder mange alsidige aktiviteter - både planlagte og spontane. F.eks. sang, musik, bowling, gymnastik, gåture og andre ture ud af huset. På Annebergcentret ser vi de pårørende, som en vigtig ressource og inviterer dem i samarbejde med beboerne ind i livet på Annebergcentret - både ved højtider og i dagligdagen. Vi ser det som vigtigt, at beboerne bevarer de gode relationer til deres nære og ønsker at støtte op om deres vaner og traditioner i videst muligt omfang.

Som leder bliver du en del af et ledelsesteam med en assisterende leder. Det er vigtigt, at du har lyst til, sammen med personalet, at værne om og vedvarende arbejde for at styrke det gode psykiske arbejdsmiljø og sammenholdet i personalegruppen. Du bliver leder af en medarbejdergruppe, der arbejder på at blive stærke sammen. Aktuelt arbejder arbejdspladsen på at styrke den faglige dokumentation og teamsamarbejdet som understøttende for løsningen af kerneopgaven. Sammen tager vi ansvar for, at der er en god kultur i huset, hvor vi udviser respekt for den enkelte beboer og er gode rollemodeller for hinanden.

Som leder er en vigtig opgave at understøtte, at arbejdspladsen også fremadrettet har stærke arbejdsfællesskaber, en fælles kultur og et attraktivt arbejdsmiljø for hele personalegruppen i et tæt samarbejde med assisterende leder, tillids- og arbejdsmiljørepræsentant.

Om plejeboligfunktionen og ledelsesfællesskaber

I Plejeboligfunktionen har vi fokus på ledelsesudvikling, og vi har fremadrettet behov for fortsat at sætte et stærkt lederhold. Derfor er der sat gang i en udviklingsproces, hvor du sammen med dine lederkollegaer er med til at sætte ledelses- og talentudvikling på dagsorden.

Vi har fokus på at understøtte læring på tværs og arbejder med at udvikle på vores mødestrukturer for at sætte ledergruppens kompetencer i spil og udnytte læringspotentialer. Du skal være med til at styrke og udvikle vores ledelsesnetværk og -fællesskaber, så alle ledere har et attraktivt arbejdsmiljø og bliver understøttet i løsningen af kerneopgaven.

Du bliver en del af en stor organisation med gode muligheder for lederuddannelser, ledelsesfællesskaber, tværgående (leder)-netværk på forvaltnings-, kommunalt og nationalt niveau. Du får tilknyttet en mentor til såvel faglig som ledelsesmæssig sparring.


Om dig

Du skal have en sundhedsfaglig uddannelse, så du kan være med til at understøtte den faglige ledelse og det tværfaglige samarbejde. Du skal have erfaring som leder og have et godt økonomisk indblik og udvise sikker styring i hverdagen.

Du har et godt strategisk blik og er en dygtig personaleleder, der kan sætte fagligheder og kompetencer i spil gennem delegering, involvering og medarbejderudvikling. Du er en god rollemodel i arbejdet med at skabe psykologisk tryghed og understøtte et godt gensidigt samarbejde præget af tillid og nærvær. Du skal have lysten til at lede og udvikle dit ledelsesteam.

Som person har du en god fornemmelse af din medarbejdergruppe og evnen til både at lytte og motivere. Du er en tydelig leder, der kan skabe tydelige rammer for arbejdet og skabe stabilitet i hverdagen. Du skal være stærk i at skabe følgeskab og mening, og samtidig kunne sætte retning og stå fast, når det er krævet, og være åben og nysgerrig over for forskelligheder og sætte dem i spil konstruktivt. I hverdagen er det vigtigt at finde løsninger gennem dialog og skabe gode relationer til de mange samarbejdspartnere og pårørende, som kommer i huset.

Om ansættelsen

Hvis du er interesseret, kan du få flere oplysninger om lederstillingen og ledelsesfællesskaber hos assisterende plejeboligchef Kathrine Lindegaard Gellert på tlf.: 20 82 46 87.

Funktionsbeskrivelse for plejehjemsledere i Aalborg Kommune kan rekvireres ved kontakt til chefsekretær Camilla Holmgreen Madsen på tlf.: 99 31 34 86.

Der gennemføres 2 samtalerunder:

  • 1. samtalerunde er den 7. maj 2024.
  • 2. samtalerunde er den 15. maj 2024.

Ansøgere der indkaldes til 1. samtalerunde, får besked den 1. maj om eftermiddagen.

Hvis du går videre til anden samtalerunde, bliver du bedt om at udfylde en Garuda Kompetenceprofil og indbudt til en personlig tilbagemeldingssamtale af én times varighed forud for anden samtale.

Du starter som leder på Annebergcentret den 1. juli 2024.

Ansøgningsfrist den 30. april 2024


Arbejdsstedets adresse: Annebergcentret, Annebergvej 6, 9000 Aalborg.

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens og forvaltningens struktur, politikker, målsætninger og meget mere:

Aalborg Kommunes ledelsespolitik

Senior og Omsorg

Vi udvikler os sammen - Aalborg Kommunes grundfortælling og DNA

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

30.04.2024

Kontaktperson

Kathrine Lindegaard Gellert +4520824687 +4520824687

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang