Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Sundhed og omsorg Udsatte og sårbare Sociale tilbud og fællesskaber Frivilligt fællesskab for dig, der er et sårbart sted i livet

Frivilligt fællesskab for dig, der er et sårbart sted i livet

Byhaverne Oasen er stedet for dig, som holder af natur, oplevelser og søger fællesskab med andre 25-60-årige, der ligesom dig er et sårbart sted i livet.

Hvem kommer på Oasen? 

Oasen er for dig, der er mellem 25 og 60 år og er et sårbart sted i livet. Det kan være på grund af psykisk sårbarhed, ensomhed, dårlig økonomi, hjemløshed, misbrug, vold i nære relationer eller måske har solgt seksuelle ydelser. 

Hvad er Oasen?

Oasen er et skønt lille naturområde midt i Aalborg by. Her kan du komme og dyrke roen, fællesskabet og naturen. Vi har en skurvogn med toilet placeret på grunden. Her hygger vi os, når vejret byder det. 

  • Du er altid velkommen til at komme forbi os i Byhaverne Oasen - uanset humør
  • Du får her mulighed for en mental pause i det grønne
  • Du kan møde nye mennesker
  • Du vælger selv, hvilke aktiviteter du har lyst til at deltage i
  • Du kan komme med forslag til aktiviteter og andre gode idéer

Hvis du vil vide mere

Vi er vilde med fælleshygge i naturen og de fleste aktiviteter foregår udendørs, fordi naturen er lige rundt om hjørnet og byder på masser af gratis oplevelser og mulighed for at slappe af. 

Oasen er stedet, hvor vi opholder os mest. Vi tilplanter og passer vores højbede med blomster og grøntsager og passer vores område, så der altid er pænt og rart at være. 

Desuden bruger vi strand, skov og parker ,der ligger tæt ved, eller er i Aalborg kommune. Vi tager på udflugter, går ture og er altid åbne for nye ideer til gode naturoplevelser. 

Byhaven Oasen finder du ved Østeråstien for enden af Hjulmagervej. 

Foruden vores tovholder er der deltidsansat fire peer-medarbejdere i Byhaverne Oasen.

Peer-medarbejderne har alle personlig erfaring med eksempelvis psykisk sårbarhed, hjemløshed, misbrug, dårlig økonomi, prostitution, ensomhed og lignende. De forstår at lytte, og de kan dele ud af deres mange erfaringer, som du måske kan bruge i dit liv.  

Hvis du har behov for ekstra støtte til at opnå en personlig forandring, kan du eventuelt blive tilknyttet en af peermedarbejderne for en periode. Der vil være fokus på dit behov i forhold til dine fremtidshåb, og gennem indsatsen vil du blive støttet til at opnå en positiv forandring.

Kontakt

Byhaverne Oasen

Niels Ebbesensgade 20 9000 Aalborg

Ring til os

40 74 20 80

Telefontider

Måske du også er interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang