Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Seniorliv Hjælp i hverdagen Rengøring - kommunal leverandør

Rengøring - kommunal leverandør

Vælg Rengøringsenheden - din kommunale leverandør, når du får bevilget rengøring.

Ren glæde

Gør som cirka 3500 andre borgere i Aalborg Kommune - vælg Rengøringsenheden som din leverandør af rengøring. 

Rengøringsenheden gør rent i dit hjem til aftalt tid - og vi har selv rengøringsmidler med. Du får en fast kontaktperson, som sammen med dig finder ud af, hvornår det passer dig bedst at få gjort rent, hvad der skal klares og hvad du selv kan hjælpe til med.  

Ren tryghed

Det er vigtigt for os, at du har det godt og er tryg ved, at vi kommer i dit hjem. Derfor lægger vi stor vægt på, at vi som en del af hjælpen også træner og vedligeholder dine færdigheder. Det betyder, at du selv deltager i gøremålene så vidt muligt, så du på sigt kan blive mere selvhjulpen og/eller bevare de færdigheder, du har. Det giver dig større mulighed for selvbestemmelse i eget liv, og derved større livskvalitet.

Vores medarbejdere bærer uniform og legitimationskort. Du kan derfor altid se, at det er en medarbejder fra Rengøringsenheden, du lukker ind i dit hjem. 

Kontakt

Rengøringsenheden

Ring til os

99 31 50 43

Søg om rengøring

For bevilling af rengøring, ring til Kontaktcentret på 99 82 50 00.

Telefontider

Det med småt

Aalborg Kommune har udarbejdet kvalitetsstandarder for praktisk hjælp, personlig pleje og madservice, som beskriver det politisk fastsatte serviceniveau, du kan forvente som borger i Aalborg Kommune. 

Se kvalitetsstandarden med generel information

Aalborg Kommune har udarbejdet kvalitetsstandarder for praktisk hjælp, personlig pleje og madservice, som beskriver det politisk fastsatte serviceniveau, du kan forvente som borger i Aalborg Kommune. 

Se kvalitetsstandard for praktisk hjælp i eget hjem

Du skal selv kontakte din leverandør, hvis du vil klage over leverandøren. Din leverandørs kontaktoplysninger fremgår af din bevilling.

Du kan også få hjælp fra Den Åbne Linie ved at ringe til Kontaktcentret. Her hjælper brugervejlederen dig med at klage. Se information under "Kontakt" ovenover.

Aalborg Kommune har udarbejdet Tilsynspolitik for Hjemmeplejen, som beskriver kommunens procedurer for udførelse af samt opfølgning på tilsyn.

Se Tilsynspolitik for hjemmeplejen.

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang