Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Finansiering og lokaler

Få sparring på finansiering og lokalisering

Få overblik over finansierings- og tilskudsmuligheder og sparring på, hvordan du arbejder med at tiltrækker investorer.

Finanisering og lokalisering

Har du brug for at få sat idéer, muligheder og udfordinger i et nyt lys? Har du brug for kapital til at skabe udvikling og vækst i din virksomhed? Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomheder eller et nyt område at bygge på? 

Vi kan hjælpe dig med at finde nye veje samt se på din virksomhed udefra og med helt nye øjne. Vi har overblik over muligheder for at finde kapital og kan hjælpe dig med at forberede eksempelvis pitch og forløb. Samtidig har vi overblik og kontakter inden for de mange muligheder for lokaler og lokationer, når du har brug for at udvide din virksomhed fysisk. 

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent John Büchler, som har speciale i finansiering og lokalisering. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt John Büchler

Gør brug af Johns store viden om finansiering, kapitalfremskaffelse og lokalisering, når du eksempelvis tænker på at udvide. Han har mange års erfaring med ejendomsinvesteringer og en baggrund i den finansielle branche. 

Se Johns profil på LinkedIn

Hvis du vil vide mere

En af de virksomheder, som John har hjulpet er Maripure Seaweed, som har base i Aalborg. 

Her fik australske Damien Jelstrup Balkin, der står bag firmaet hjælp og vejledning til at finde investorer og dermed finansiere sit projekt, der vil reducere methan-udledningen fra kvægbrug ved hjælp af et fodertilskud baseret på tang.

Læs hele artiklen om aalborgensisk tang, som skal afhjælpe global opvarmning

 

 

 

John Büchler Bertelsen

Erhvervskonsulent

25 20 15 81

jobu@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang