Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik og indflydelse Råd, nævn og andre udvalg Råd Aalborg Ungebyråd

Aalborg Ungebyråd

Aalborg Ungebyråd er et samarbejde mellem UngAalborg og Aalborg Byråd, hvor 31 demokratisk valgte unge kan få indflydelse samt interagere og samarbejde med byrådet.

Ungebyrådet kan komme med forslag til ændringer i afgørende politiske beslutninger inden for områder, der har relevans for unge. Derudover arbejder Ungebyrådet også med konkrete politiske idéer ud fra medlemmernes interesser og erfaringer.

Aalborg Ungebyråd er en central del af visionen om at blive anerkendt af UNICEF som Børnevenlig Kommune, og indgår således både i Styregruppen samt som fast sparringspartner. 

Kort sagt: Aalborg Ungebyråd er til for at gøre en forskel!

Ungebyrådets sammensætning

Aalborg Ungebyråd består af op mod 31 medlemmer, som er demokratisk valgt af Aalborg Kommunes unge ved et online valg, som bliver afholdt i september.

Kontakt Ungebyrådet

Har du en god ide til et projekt, som Ungebyrådet skal arbejde med? Har du nogle konkrete problemstillinger, som du synes Ungebyrådet skal tage med til Byrådet? Eller har du spørgsmål og vil vide mere? Så tøv ikke med at kontakte Aalborg Ungebyråd gennem ungebyrådssekretæren.

Dato Klokkeslæt Adresse Bemærk

Kontakt

Ungebyrådssekretær Cæcilie Andersen

Aalborg Ungdomsskole, Blok X, Karolinelundsvej 38-40 9000 Aalborg

Ring til os

93 52 09 23

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang