Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Vær med til en uge i bæredygtighedens tegn

Vær med til en uge i bæredygtighedens tegn

Kalder alle, der gerne vil vise bæredygtige initiativer frem. Du kan nu melde dig som aktør til Aalborg 2024.

Kom med når Aalborg Kommune den 1.-5. oktober 2024 danner ramme om en uge i bæredygtighedens tegn. Vi har nemlig brug for ildsjæle blandt de nordjyske virksomheder, uddannelsesinstitutioner, foreninger og borgere til at skabe det helt rigtige indhold til programmet.

"Hvis vi skal løfte den grønne omstilling, er vi nødt til at gøre det i fællesskab. Derfor er det også helt naturligt, at det er kommunens borgere og forskellige aktører, der skal fylde programmet til Aalborg 2024. Jeg glæder mig meget til at se, hvad de har at byde på," fortæller rådmand Per Clausen fra Klima og Miljø.

Indtil den 15. marts er der åbent for aktør-tilmeldinger til Aalborg 2024, hvor du har mulighed for at være med på mange forskellige måder:

  • Med en stand på bæredygtighedsmarkedet
  • Som en del af en udstilling hele ugen i Kildeparken
  • Som oplægsholder
  • Som frivillig
  • Ved at stå for et arrangement i Kildeparken
  • Som en del af madmarkedet
  • Ved at stå for et åbent hus-arrangement hos dig selv
  • Bidrage til den internationale konference blandt andet med en stand

Du kan læse mere og tilmelde dig som aktør på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Om Aalborg 2024 - Vores byer, vores ansvar

Aalborg 2024 består af to dele. En international konference i Aalborg Kongres & Kultur Center og et mere lokalt program i Kildeparken lige ved siden af. Det er hovedsageligt aktiviteterne i Kildeparken, du kan blive en del af.

International konference

Til konferencen den 1.-3. oktober 2024 vil beslutningstagere fra europæiske byer, kommuner og virksomheder mødes for at tale om, hvordan vi som byer kommer i mål med Paris-aftalen. Der vil være et mangfoldigt program og en messe med spændende stande. Konferencen er åben for alle, og billetsalg begynder i april.

Lokalt fokus i Kildeparken

I Kildeparken fører vi de store tanker fra konferencen ud i et mere håndgribeligt og lokalt niveau. Hvordan reducerer vi CO2-udledningerne i Danmark, i Nordjylland - ja endda helt hjemme hos os selv? Vi siger velkommen den 1.-5. oktober 2024 til danske kommuner, skoler, unge såvel som gamle i Kildeparken.

Kontakt

Klima og Miljø

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 20 50

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang