Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Design og logo

Design og logo

Se Aalborg Kommunes designlinje, download logo og find retningslinjer for hvordan du arbejder med kommunens fælles design og grafiske værktøjskasse.

En skalerbar visuel kommunikation

Designlinjen er udgangspunkt for udvikling af design i alle Aalborg Kommunes forvaltninger og institutioner. Den skal sikre, at vores visuelle tilstedeværelse altid er konsekvent og genkendelighed.

Den visuelle identitet består af en grafisk værktøjskasse, der har til formål at skabe en skalerbar visuel kommunikation. 
Værktøjskassen rummer elementer, der kan skaleres fra et ’minimum’, hvor der kun indgår logo, primærfarver og typografi, og til et ’maksimum’, hvor alle grafiske elementer tages i brug - alt efter behov.

Hvis du vil vide mere

Aalborgs byvåben og logo må som udgangspunkt kun anvendes af Aalborg Kommune, og må derfor ikke anvendes af andre herunder private erhvervsvirksomheder, foreninger eller politiske organisationer.

Leverandører eller samarbejdspartnere

Som leverandør eller samarbejdspartner kan du få Aalborg Kommunes tilladelse til at bruge logoet til illustration af, at du er leverandør til eller samarbejdspartner med os. Brugen af logoet skal ske som en del af en samlet liste over samarbejdsparter. Når du bruger logoet skal du følge vores designguide, som blandt andet omfatter, farver, respektafstand med mere.

Foreninger eller almennyttige institutioner

Som forening eller almennyttig institution med hjemsted i kommunen kan du få en særlig tilladelse til at benytte byvåben og logo. Det samme gælder i forbindelse med konkrete begivenheder i kommunen, som Aalborg Kommune støtter eller samarbejder om.

Kontakt

Kommunikation og Udvikling

Ring til os

99 31 16 66

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang