Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Ung Bo for dig selv Studiebyen Aalborg Mød de studerende Lilla

Lilla

Lilla læser på AAU og er flyttet til Aalborg fra Fjerritslev. Hør, hvad hun har at sige om at være studerende i Aalborg.

Hvorfor kan du godt lide at studere i Aalborg?

For mig var Aalborg det oplagte valg da jeg skulle vælge studieby, da det er her min bacheloruddannelse udbydes. Desuden tiltalte Aalborg Universitet mig, grundet brugen af problembaseret læring. Problembaseret læring indbefatter blandt andet gruppearbejde, og det har været en afgørende faktor for min studietrivsel. Jeg har lært utroligt meget af at arbejde i forskellige grupper – både om mig selv, men også om andre mennesker. Det giver et godt grundlag for det samarbejde man skal have med kollegaer på en kommende arbejdsplads.

Jeg synes for alvor at Aalborg adskiller sig fra andre studiebyer ved at være en storby samtidig med at føles hjemlig. Som nordjyde var det ikke skræmmende at være tilflytter, og byens rammer og studiemiljøet gjorde det nemt at falde til.

Er der nogle særlige aktiviteter, tilbud eller arrangementer i byen, som du gerne vil fremhæve til andre studerende?

Der er mange arrangementer i både Studenterhuset, Nordkraft, AKKC, Street Food, Kunsten osv. Så hvad end man er til live-musik, museum, foredrag eller komik, så er der noget for alle. Derudover vil jeg anbefale at bruge byens grønne arealer – både Østre Anlæg, Karolinelund, Kildeparken og Jomfru Ane Parken er skønne områder, hvor man kan hygge med sine medstuderende.


Hvad er dit bedste råd til nye studerende i byen?

For mig var rusperioden vigtig for at danne relationer til mine medstuderende. Mit råd er derfor at man skal deltage i så mange sociale arrangementer som muligt! Og husk at nyd rusperioden – det er en fest!

-Tilflyttet fra Fjerritslev

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang