Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Ung Bo for dig selv Studiebyen Aalborg Mød de studerende Laura

Laura

Laura læser på AAU og er flyttet til Aalborg fra Randers. Hør, hvad hun har at sige om at være studerende i Aalborg.

Hvorfor kan du godt lide at studere i Aalborg?

Noget af det, jeg elsker allermest ved at bo i Aalborg, er, at selvom det er en storby, så ligger alt, man har brug for, inden for gå- eller cykelafstand. Det gælder både byliv og butikker, men også naturskønne områder.

Derudover har Aalborg Universitet fokus på problembaseret læring, som giver mulighed for at samarbejde med erhvervslivet, hvilket er en gylden mulighed for at få skabt nogle kontakter.

Er der nogle særlige aktiviteter, tilbud eller arrangementer i byen, som du gerne vil fremhæve til andre studerende?

Jeg har selv deltaget i en del sociale og faglige arrangementer, som udbydes af diverse fagforeninger og A-kasser, herunder en tur i biografen og quiz-aften. Det kan også være arrangementer i forhold til karriererådgivning, såsom hvordan man skriver et effektivt CV. Det koster som regel ikke noget, og sommetider tilbyder de endda gratis aftensmad - perfekt, når man er studerende!

Hvad er dit bedste råd til nye studerende i byen?

Deltag i de sociale arrangementer, som dit studie arrangerer! Det er en oplagt mulighed for at komme tættere på dine nye medstuderende. Som tilflytter til byen har jeg især været rigtigt glad for det lange introforløb, der er på Aalborg Universitet.

-Tilflyttet fra Randers


Kontakt

Kommunikation og Udvikling

Ring til os

99 31 16 66

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang