Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Ung Bo for dig selv Studiebyen Aalborg Mød de studerende Josephiine

Josephiine

Mød Josephiine, der læser International Hospitality Management. Hør, hvad hun har at sige om at være studerende i Aalborg.

Hvorfor kan du godt lide at studere i Aalborg?

Jeg kan godt lide at studere i Aalborg, fordi byen er fuld af liv og positive mennesker. Der foregår simpelthen så mange forskellige enten gratis eller meget billige arrangementer, så alle kan være med, selvom man er studerende. Det har, for mig, skabt gode rammer for at samle enten mine medstuderende eller roomies, så vi har kunne skabe et stærkt fællesskab - også uden alkohol involveret, hvilket er vigtigt for mig. Derudover er folk i Aalborg by meget serviceminded og høflige, når man møder dem på gaden. Du kan næsten altid forvente et smil igen, hvis du giver et på vejen.

Er der nogle særlige aktiviteter, tilbud eller arrangementer i byen, som du gerne vil fremhæve til andre studerende? Og hvorfor?

Vi har gjort meget brug af fredagskoncerterne i Karolinelund, Aalborg Karneval og Aalborg Eat-Out. Alle 3 arrangementer er enten gratis eller til enormt gode priser.

Vi har også gjort brug af DGI-huset eller GAME, hvor der er gode muligheder for mange forskellige aktivitetshold. Det giver både anledning til at være fysisk aktiv men også at kunne danne eller styrke relationer.

Hvad er dit bedste råd til nye studerende i byen?

Jeg er oprindeligt fra Sjælland og flyttede til Aalborg uden nogen form for kendskaber. Det handler om at være åbensindet og positiv. Gode ting tager tid. Her er mange gode, både små og store, kollektiver rundt omkring. De er en god start, så man kan komme ind på personer, så det ikke udelukkende er ens medstuderende. Også generelt bare kast sig ud i noget nyt og spændende🤗

Kontakt

Kommunikation og Udvikling

Ring til os

99 31 16 66

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang