Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Ung Bo for dig selv Kollegie for unge enlige mødre

Kollegie for unge enlige mødre

Skovpark Kollegiet er et tilbud til dig, der er gravid eller enlig ung mor under 25 år. Du skal være i gang med en uddannelse eller have et ønske om at komme i gang.

Hvem kan bo på Skovpark Kollegiet?

Du har mulighed for at søge en lejlighed i Skovpark Kollegiet, hvis du er:

  • under 25 år
  • alene med dit barn eller gravid uden samlever
  • i gang med en uddannelse eller parat til at arbejde på at blive det
  • interesseret i at styrke dit netværk med andre unge mødre

Hvad gør Skovpark Kollegiet til noget særligt?

På Skovpark Kollegiet står vi klar til at hjælpe dig med at få din hverdag til at hænge sammen. Vi kan give råd og vejledning til, hvordan du kan håndtere at være ung under uddannelse og mor samtidig. Vi kan også hjælpe med for eksempel lektier, spørgsmål om økonomi eller andet praktisk, du står overfor i din hverdag.

På kollegiet hjælper vi også med støtte til håndtering af vanskeligheder i forhold til for eksempel samarbejde med børnenes fædre, tager med til møder, snakker om udfordringer i forbindelse med søvn, mad og samspil med mere.

Vi tilbyder nogle rigtig gode rammer for dig og dit barn. Du har mulighed for at være helt privat i din lejlighed. Du kan også deltage i alt det sociale, der foregår i kollegiet.

På den måde har du rig mulighed for at netværke med andre mødre om livet som ung under uddannelse, og om det at være alene med et barn. Du kan også deltage i fællesspisning og udflugter sammen med de andre mødre og deres børn, for eksempel tager vi på sommerferie, holder juleaften og laver klimamad. 

Vi samarbejder med frivillige, som kommer på kollegiet og laver forskellige aktiviteter som musik, sang, spil og bevægelse, kreative små projekter, laver mad sammen med jer og tager med på udflugter.

 

Hvis du vil vide mere

Kollegiet består af 10 lejligheder med tilhørende børnevenlige fællesarealer. 

Lejlighederne byder på:

  • Mellem 53 og 71 m2
  • Eget køkken og bad
  • God pusleplads
  • TV- og internetforbindelse

Huslejen efter boligstøtte er på 2.100-2.500 kroner afhængig af lejlighedens størrelse og din indkomst. 

Er du gravid ved indflytningen, skal du være opmærksom på, at beregningen af boligstøtte er lavere, indtil du har født. 

Der er udgang til egen terrasse fra hver lejlighed, og i fællesarealet er der køkken, spiseafdeling og hyggehjørne med TV, spil og børneleg. Der er legeplads i haven udenfor og skur med mulighed for opbevaring af barnevogn med mere. 

Hvis du er interesseret i at flytte ind, holder vi en afklarende samtale. Her interviewer vi dig mere formelt omkring din situation. Det gør vi for at vurdere, om du er i målgruppen for kollegiet. 

I samarbejde med din rådgiver hos kommunen, udfylder du henvisning. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre mere om kollegiet.

Aftale om indflytning

Hvis du er i målgruppen, laver vi en indflytningsaftale. Vi tager kontakt til Himmerland Boligforening og Studiebolig Aalborg for at lave en lejekontrakt mellem dig og boligforeningen. Her aftales også et tidspunkt for indflytning og eventuel hjælp til indflytning. 

Kontakt

Skovpark Kollegiet

Hadsundvej 182D 9220 Aalborg Ø

Ring til os

50 90 14 02

Skriv til os

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang