Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Sundhed og omsorg Udsatte og sårbare Sociale tilbud og fællesskaber Støtte til dig, der oplever udfordringer i livet

Støtte til dig, der oplever udfordringer i livet

I FREMDRIFT kan du få hjælp til at løse dine hverdagsudfordringer, inden de vokser sig for store.

Hvem kan komme hos FREMDRIFT?

Du kan få støtte hos FREMDRIFT, hvis du:

  • Er 18 år og op til folkepensionsalderen
  • Har fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

Et forløb kræver ingen henvisning, og uanset hvilke udfordringer der fylder i hverdagen, så kan du få hjælp til at løse dem i FREMDRIFT.

Efter et forløb er dine udfordringer enten løst, eller også er du blevet klædt på til selv eller sammen med andre at løse dem på sigt.

Hvis du vil vide mere

Det er dig, der definerer dine udfordringer, og det er dem, vi arbejder med. Det kan være alt fra ensomhed og lavt selvværd til problemer med at finde ny bolig eller til at læse og reagere på post.

I FREMDRIFT skaber du og medarbejderne dit forløb i fællesskab. Nogle forløb består af samtaler, gruppeforløb og/eller praktisk hjælp, mens andre består af brobygning til civilsamfundet eller sociale fællesskaber.

Et forløb i FREMDRIFT kan maksimalt vare seks måneder. I de seks måneder er der ingen begrænsning for hvor mange samtaler og aktiviteter, du kan have. Det planlægger du og medarbejderne i fællesskab.

Kontakt

FREMDRIFT

Prinsensgade 36 9000 Aalborg

Ring til os

31 99 01 24

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang