Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Fritid og oplevelser Tilbud til dig med handicap Rehabiliteringsklub ved hjerneskade

Rehabiliteringsklub for dig med erhvervet hjerneskade

ArbejdsRehabiliteringsKlub (ARK) er et tilbud for dig, der har følger efter blodprop i hjernen, mindre hjerneblødninger, slag mod hovedet eller andre lette til moderate hjerneskader.

Hvem kan blive medlem?

ARK Aalborg er for alle voksne med erhvervet hjerneskade. Det eneste krav er, at du selv kan komme til og fra ARK og er selvhjulpen i forhold til egenomsorg.

Hvordan bliver jeg medlem? 

Klubben er åben for alle, og det er gratis at blive medlem af ARK. Det kræver ingen henvisning. Ring eller mød op og få en snak om, hvad det vil sige at blive medlem. Du kan også få en anden til at tage kontakt for dig, for eksempel en pårørende eller en rådgiver.

Mødetiden og antallet af mødedage aftaler vi individuelt. Som medlem, deltager du aktivt i de opgaver, der er i klubben.

Hvis du vil vide mere

Dagen starter med et fælles morgenmøde, hvor aktiviteter og opgaver bliver fordelt.

Når du bliver medlem af ARK, laver vi aftaler om forventet fremmøde, og hvordan du ønsker at deltage i driften af klubben og i klubbens arbejdsfællesskaber og aktiviteter.

I ARK kan du møde andre i samme situation og dyrke fælles interesser. Det er med til at fremme sundhed gennem samvær med andre og sund livsstil.

I klubben er der flere arbejdsenheder for eksempel kontor, køkken eller café og vedligeholdelsesenhed. Der er hver uge aktiviteter såsom motion, kunst, yoga, rengøring, musik og kognitiv hjernetræning på pc.

Kontakt

ARK Aalborg

Løkkegade 7 9000 Aalborg

Ring til os

31 99 06 44

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang