Skip til hoved indholdet
  Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Sundhed på arbejdspladsen

Få gratis sundhedssamtale og sundhedstjek på arbejdspladsen

Du bruger mange timer på din arbejdsplads, og det må gerne være sundt. En gratis sundhedssamtale på din arbejdsplads kan bane vejen for gode livsstilsændringer - alene eller sammen med dine kolleger.

Få gratis besøg af et sundhedsteam på din arbejdsplads

Din arbejdsplads har mulighed for at få besøg af et sundhedsteam, der tilbyder sundhedssamtale på virksomheder og arbejdspladser.

En sundhedssamtale hjælper dig med at sætte nye mål

Formålet med en sundhedssamtale er at give dig et indblik i din sundhedstilstand og medvirke til, at du sætter dig mål for livsstilsændringer.

Sundhedssamtalen varer 45 minutter. Den består af en samtale suppleret med screening for diabetes type-2 og relevante målinger af:

 • Blodtryk
 • Fedtprocent
 • BMI
 • Lungefunktion

Samtalen handler om dine livsstilsvaner, din trivsel og motivation for at ændre vaner. Herefter har du mulighed for at deltage i sundhedstilbud, der kan understøtte dine nye vaner.

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource

På en arbejdsplads er medarbejderne en vigtig ressource. Derfor kan det betale sig at investere i deres sundhed og trivsel.

En sundheds- og trivselsundersøgelse blandt medarbejdere på arbejdspladsen munder ud i en samlet og fortrolig rapport, som giver en pejling på, hvor arbejdspladsen med fordel kan arbejde videre. Virksomhedsteamet tilbyder sparring og rådgivning om værdiskabende indsatser.

Fokus på medarbejdernes sundhed kan blandt andet medvirke til at:

 • Forebygge sygefravær.
 • Fastholde medarbejdere.
 • Skabe en attraktiv arbejdsplads.
 • Skabe arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø med velvære.
 • Øget produktivitet.

Sådan kommer du i gang på din arbejdsplads

Kontakt Center for Sundhedsfremme og få mere information om sundhedssamtale på arbejdspladsen.

Digitale sundhedsforløb via app

Appen Mit liv - min sundhed

Hvis et af Aalborg Kommunes sundhedstilbud ikke passer til din hverdag, så kan det være, at et digitalt sundhedsforløb måske er en bedre løsning for dig.

Via appen Mit liv - min  sundhed, får du adgang til en række gratis og digitale sundhedsforløb, som kan støtte dig i at ændre vaner i din hverdag. Appen kan tilpasses dig, så du får den støtte, du har brug for, for at nå i mål med din vaneændringer - uanset om det handler om mere motion, sundere madvaner, bedre søvn eller rygestop.


Appen rummer flere funktioner

Du kan bruge appen til flere ting, for eksempel som et værktøj til at påminde dig om vigtige aftaler eller aktiviteter, til at føre dagbog eller til at få gode råd og tips gennem videoer, podcasts og meget mere. 

Her kan du se en video om appen og dens forskellige funktioner


Sådan kan du hente appen

Appen er tilgængelig for alle, og du kan hente den i App Store eller Google Play. 

Appen deler ikke dine sundhedsoplysninger med nogen, og data findes kun på din egen telefon. Derfor slettes dine data også, hvis du sletter appen fra din telefon. 
Kontakt

Center for Sundhedsfremme

Fyrkildevej 7 9220 Aalborg Øst

Ring til os

99 31 69 99

Skriv til os

Telefontider

BMI står for Body Mass Index. Det anvendes til at beregne, om en person vejer for meget eller for lidt i forhold til sin højde. BMI beregnes udfra formlen: BMI= vægt/højde.

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang