Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Spilvirksomheder

For Aalborgs spilvirksomheder

Fokuseret indsats understøtter Aalborgs spilvirksomheder og skubber til vækst og videndeling.

Faglig sparring om spiludvikling 

Computerspil er i dag det største underholdningsmedie i verden, og spilindustrien oplever høj vækst. Udviklingen af computerspil kræver flere forskellige tekniske og kreative kompetencer, såsom programmering, animation, grafisk illustration, fortælling og design.

Aalborg har en stærk fødekæde inden for spil - både når det kommer til uddannelse og virksomheder. For at understøtte potentialet inden for spiludvikling tilbyder vi i BusinessAalborg uvildig vejledning. Det kan eksempelvis være sparring på at komme fra idé til udgivelse, opstart af virksomhed, handlingsplaner, forretningsmodeller og finansieringsmulighder. 

Bliv en del af Game Hub Denmark

Som spilvirksomhed kan du også blive en del af Game Hub Denmark, som understøtter udviklingen af den danske spilbranche. BusinessAalborg er partner i denne nationale spilindsats, som har et særligt fokus på at hjælpe danske spilvirksomheder til opstart. Gennem partnerskabet kan vi tilbyde:

  • Et online community for danske spiludviklere med 40+ danske spilvirksomheder
  • Invitationer til danske og internationale spilevents
  • Adgang til et større nationalt netværk af professionelle programmører, producerer, designere, animatorer, grafikere, lyddesignere og musikere

Game Hub Denmark står bag en række lokale spilevents for spiludviklere med fous på såvel netværk og samarbejde som faglige oplæg og videndeling. 

Det er også muligt at deltage i online workshops, som har fokus på spiludvikling og spilindustrien. Tidligere temaer har eksempelvis været:

  • Bootstrapping 101
  • Crowdfunding - experiences running a Kickstarter campaign
  • The first 500 followers - creating a game community
  • Online game pitching for publishers and investors
  • Game trailers DIY

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte projektleder Thomas Lykke Camin, som har speciale inden for spiludvikling og projektstyring. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt Thomas Lykke Camin 

Brug Thomas som din sparringspartner, når du gerne vil have nye øjne på muligheder og udfordringer inden for spiludvikling eller gerne vil være en del af Game Hub Denmark.  

Se Thomas' profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Thomas Lykke Camin

Projektleder og konstitueret teamleder

20 95 06 64

thla@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang