Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Rekruttering og forretningsudvikling

Brug rekruttering til forretningsudvikling

Få gode råd til at bruge rekruttering til forretningsudvikling. Hvilke kompetencer mangler din virksomhed, og hvordan kan du tænke alternativt i en tid med mangel på arbejdskraft i visse brancher.

Skab udvikling og grib nye muligheder gennem dine medarbejdere

Har du brug for sparring og nye vinkler på, hvordan du kan bruge rekruttering og medarbejdere som forretningsudvikling? Der er eksempelvis gode chancer for vækst, når du inkluderer højtuddannet arbejdskraft i din medarbejderstab.

I en tid med mangel på arbejdskraft i visse brancher kan det være oplagt at tænke alternativt, når du har brug for nye medarbejdere. Hos os får du gode råd til at tænke nyt i din rekruttering og forslag til, hvilken type profiler og baggrunde, som kunne være oplagte for din virksomhed.  

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Brian Juhl Lorentsen, som har et særligt talent for at se sammenhængen mellem din virksomheds forretningsudvikling og din rekruttering. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt Brian Juhl Lorentsen

Brug Brian som din sparringspartner, når du gerne vil have nye øjne på udvikling og kompetencer i din virksomhed. Med 15 års erfaring med rekruttering og forretningsudvikling har han et stort netværk blandt nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner. Dertil kender Brian de mange muligheder, der findes for at ansætte eksempelvis højtuddannede medarbejdere med tilskud. 

Se Brians profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Brian Juhl Lorentsen

Erhvervskonsulent

25 20 15 33

bjl@aalborg.dk

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang