Skip til hoved indholdet
  Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Find en erhvervskonsulent

Find en erhvervskonsulent

Find den erhvervskonsulent i BusinessAalborg, som bedst passer til dine spørgsmål og din virksomheds behov

Få gode råd til

Få gode råd til digitale tiltag

Få hjælp til at sætte fokus på digitale tiltag, som kan gøre en forskel i din virksomhed. Digitalisering kommer i mange klæder, lad os hjælpe dig på vej.

Brug digitalisering som forretningsudvikling

Har du brug for sparring og nye vinkler på, hvordan du kan bruge digitalisering som forretningsudvikling? Det kan eksempelvis være i forbindelse med ERP-systemer, datahåndtering, lager- og energioptimering. Rene kan også hjælpe med at skabe overblik over tilskudspuljer og programmer, når du overvejer digitale tiltag.

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Rene Wiebenson, som har speciale i digitalisering og digitale tiltag. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt Rene Wiebenson

Brug Rene som din sparringspartner, når du gerne vil have nye øjne på muligheder og udfordringer inden for digitalisering. Samlet set har Rene 30 års erfaring med IT og digitalisering og deler gerne ud af sine erfaringer og sit netværk. 

Se Renes profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Rene Wiebenson

Erhvervskonsulent

25 20 15 18

rene.wiebenson@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Få gode råd til finansiering og lokalisering

Få overblik over finansierings- og tilskudsmuligheder og sparring på, hvordan du arbejder med at tiltrækker investorer.

Finanisering og lokalisering

Har du brug for at få sat idéer, muligheder og udfordinger i et nyt lys? Har du brug for kapital til at skabe udvikling og vækst i din virksomhed? Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomheder eller et nyt område at bygge på? 

Vi kan hjælpe dig med at finde nye veje samt se på din virksomhed udefra og med helt nye øjne. Vi har overblik over muligheder for at finde kapital og kan hjælpe dig med at forberede eksempelvis pitch og forløb. Samtidig har vi overblik og kontakter inden for de mange muligheder for lokaler og lokationer, når du har brug for at udvide din virksomhed fysisk. 

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent John Büchler, som har speciale i finansiering og lokalisering. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Læs, hvordan John har været sparringspartner for Maripure Seaweed: 

Aalborgensisk tang skal afhjælpe global opvarmning

Måske du bliver inspireret?

Kontakt John Büchler

Gør brug af Johns store viden om finansiering, kapitalfremskaffelse og lokalisering, når du eksempelvis tænker på at udvide. Han har mange års erfaring med ejendomsinvesteringer og en baggrund i den finansielle branche. 

Se Johns profil på LinkedIn

Kloge nordjyske penge

Nordjysk Invest er en kompetent og pengestærk netværksgruppe med base i Aalborg. Flere gange årligt åbnes dørene for udvalgte virksomheder og iværksættere, som kan komme og pitche deres idé eller forretningsplan for panelet af pengestærke investore. Har du en virksomhed, der er klar til at vækste, så er det måske noget for dig. Det er pwc, STORM Advokatfirma, NORTH og BusinessAalborg som faciliterer Nordjysk Invest med de ca. 15 forskellige investorer. Kontakt John Büchler for flere informationer om muligheder. 

Læs mere om mulighederne for at pitche for investorer på Nordjysk Invest's hjemmeside

 

John Büchler Bertelsen

Erhvervskonsulent

25 20 15 81

jobu@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Få gode råd til socialt ansvar

Få gode råd til at tænke og tage socialt ansvar på nye måder. På den måde kan du gøre en forskel for et andet menneske og samtidig få udført arbejdsopgaver.

Tænk socialt ansvar på nye måder

Du arbejder sikkert allerede med grøn bæredygtighed i din virksomhed. Nu kan du få hjælp til udvide dette arbejde ved også at tænke social bæredygtighed. I en tid hvor verdensmål og socialt ansvar er i farezonen for at blive til buzzwords, kan vi hjælpe dig med at sætte handling bag ordene og gøre emnet helt konkret i forhold til din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at se muligheder og sætte spot på det sociale ansvar, som du måske allerede tager.

Det kan være, at din virksomhed kigger i retning efter nye forretningsmodeller eller har lyst til at indgå i nye partnerskaber, så kan vi kigge på socialt ansvarlige samhandelsmuligheder og leverandørvalg, så du er sikker på at træffe det bæredygtige valg.

Et tiltag for at fremme socialt ansvar kan også være at ansætte personer fra kanten af arbejdsmarkedet. Vi hjælper jer med at finde de opgaver, som kan frigøre ressourcer, samt den arbejdskraft, der passer til jer. 

Små Job med Mening - en nem måde at gøre en forskel på 

'Små Job med Mening' er en ordning, hvor virksomheder kan købe folk fra kanten af arbejdsmarkedet på faktura i en afgrænset periode og på den måde få nogle opgaver løst, som de måske ellers forsømmer. Vi har dermed fundet en måde at gøre det nemt for virksomheder at få arbejdskraft. Samtidig er de med til at gøre en forskel for et andet menneske.

Det er en gruppe af Aalborgs virksomhedsledere, som går forrest om at tage socialt ansvar. Ambitionerne er høje, og viljen er stærk blandt gruppen af engagerede erhvervsfolk, som udgør taskforcen bag ’Små Job med Mening’. Missionen er at skabe småjobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. ’Små Job med Mening’ er et samarbejde mellem det private og det offentlige, hvor vi ønsker at gøre tingene på en ny måde – sammen.

Læs mere om mulighederne på Små job med menings hjemmeside

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Frida Tarp, som har speciale i socialt ansvar. Fridas hjerte banker for socialt ansvar og er det oplagte valg, når du overvejer at tænke socialt ansvar ind i din forretning. Få hendes sparring på, hvor og hvordan du kan sætte ind, så det at tage socialt ansvar giver mest mening for netop din forretning og din organisation. Det kan være inden for arbejdskraft, samhandel, værdikæder med videre.

Hun har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Se Fridas profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs Linkedin

Inspiration

Læs, hvordan Frida har været sparringspartner for Better Business Development: 

Fra lønmodtager til selvstændig konsulent

Måske du bliver inspireret?

Frida Tarp

Erhvervskonsulent

25 20 01 31

frit@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Brug rekruttering til forretningsudvikling

Få gode råd til at bruge rekruttering til forretningsudvikling. Hvilke kompetencer mangler din virksomhed, og hvordan kan du tænke alternativt i en tid med mangel på arbejdskraft i visse brancher.

Skab udvikling og grib nye muligheder gennem dine medarbejdere

Har du brug for sparring og nye vinkler på, hvordan du kan bruge rekruttering og medarbejdere som forretningsudvikling? Der er eksempelvis gode chancer for vækst, når du inkluderer højtuddannet arbejdskraft i din medarbejderstab.

I en tid med mangel på arbejdskraft i visse brancher kan det være oplagt at tænke alternativt, når du har brug for nye medarbejdere. Hos os får du gode råd til at tænke nyt i din rekruttering og forslag til, hvilken type profiler og baggrunde, som kunne være oplagte for din virksomhed.  

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Brian Juhl Lorentsen, som har et særligt talent for at se sammenhængen mellem din virksomheds forretningsudvikling og din rekruttering. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt Brian Juhl Lorentsen

Brug Brian som din sparringspartner, når du gerne vil have nye øjne på udvikling og kompetencer i din virksomhed. Med 15 års erfaring med rekruttering og forretningsudvikling har han et stort netværk blandt nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner. Dertil kender Brian de mange muligheder, der findes for at ansætte eksempelvis højtuddannede medarbejdere med tilskud. 

Se Brians profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Brian Juhl Lorentsen

Erhvervskonsulent

25 20 15 33

bjl@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Få gode råd til eksport og internationale samarbejder

Få hjælp til at komme i gang med eksport og e-eksport, sourcing, nye markeder og det at finde nye internationale samarbejdspartnere. Vi hjælper gerne, når du vil øge de udenlandske aktiviteter i din virksomhed.

Få gode råd til eksport og internationalisering

Har du brug for sparring på, hvordan du kommer i gang med eksport, hvordan du tager næste skridt på eksisterende markeder eller udvælger og indtager helt nye markeder og forretningsområder? Så er vi klar til at give dig sparring om din virksomheds internationalisering og de udfordringer og muligheder det giver. Uanset om der er tale om eksport, import, outsourcing, arbejdskraft, etablering i udlandet eller andet.

Vi kan eksempelvis tilbyde nye øjne på din eksportplan, kompetenceudvikling, adgang til støtteordninger, netværk og samarbejdspartnere, international arbejdskraft og studerende. 

Sådan kommer du i gang

Du er velkommen til at kontakte vores to erhvervskonsulenter, som har speciale i eksport og internationalisering. Teresa Nielsen og Helle Duus er erhvervskonsulenter i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Teresa Nielsen

Kontakt Teresa, hvis du gerne vil have gode råd til at komme i gang med eksport og e-eksport. Med en baggrund inden for salg og eksport i tekstilbranchen har hun dyb indsigt i design, sourcing, marketing og e-commerce og hjælper gerne din virksomhed godt på vej.

Se, hvordan Teresa kan gør en forskel for din virksomhed
Se Teresas profil på LinkedIn

Helle Duus

Brug Helle som din sparringspartner når det kommer til forretningsudvikling, eksport og e-eksport. Med en lang baggrund inden for salg og eksport er hun klar til at hjælpe dig godt i gang. Helle deler gerne ud af sit store netværk og sine erfaringer med, hvad du især skal være opmærksom på, når du udvælger nye markeder, og hvordan du efterfølgende kan indtage dem. Helle har også et ganske særligt kendskab til franske og norske forhold.

Se, hvordan Helle kan hjælpe din virksomhed
Se Helles profil på LinkedIn

Deltagelse i EU-projekter

Er du interesseret i at få del i nogle af EUs mange funding- og projektmuligheder, eller søger du projektsamarbejdspartnere? Så står vi klar til at hjælpe dig med et overblik og facilitere kontakt til samarbejdspartnere og nye markeder – i Nordeuropa eller Nordamerika.

Tag fat i vores kollega Christina Zinck Folmand Knudsen i forhold til EU-projekter på e-mail czf@aalborg.dk I forhold til grønne projekter kan du i stedet tage kontakt til vores kollega Thilde Møller på tml@aalborg.dk

Hold dig opdateret

Du kan følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

Teresa Nyrup Haaning Nielsen

Erhvervskonsulent

25 20 09 49

teresa.nielsen@aalborg.dk

Helle Duus Jørgensen

Erhvervskonsulent

25 20 15 66

hdj@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske du også er interesseret i

Få hjælp til innovation og nye samarbejder

Bliv matchet med en iværksættervirksomhed eller en etableret virksomhed for gennem samarbejde at skabe mere innovation og vækst.

Innovation på en ny måde

Veltablerede virksomheder og iværksættervirksomheder spiller hinanden ekstra gode gennem Aalborgs spin-in koncept. Her er formålet at skabe mere innovation, vækst og beskæftigelse på tværs af virksomheder ved at facilitere samarbejde. Har du brug for nye øjne og nye samarbejspartnere til at kickstarte innovation, tænke alternativt og dermed skabe vækst og udvikling, så kan vi hjælpe dig i processen og være med til at finde et oplagt match. Det kan eksempelvis være en iværksættervirksomhed, som er skarp på en særlig teknologi, der kan gøre en forskel i din virksomhed. 

Sådan kommer du i gang

Er du interesseret i at vide mere om spin-in konceptet, der bygger bro mellem etablerede virksomheder og iværksættere, så er du velkommen til at kontakte Mark Rosener for et uformelt møde. Han har base i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. BusinessAalborg er sat i verden for at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med base i Aalborg Kommune. Her er gode råd gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring. 

Kontakt Mark Rosener

Mark matcher etablerede virksomheder med iværksættere for at skabe synergi på tværs. Som spin-in konsulent kan du bruge ham til at finde de helt rigtige iværksættere, som kan hjælpe din virksomhed med at se nye muligheder og løsninger inden for for eksempel teknologi, bæredygtighed og det at vende forretningsmodeller på hovedet. Bag sig har Mark mange års erfaring med  tech og it, konceptudvikling og go-to-market strategier.  

Se Marks profil på LinkedIn

Du kan også følge med i events, fakta og fortællinger fra Aalborgs erhvervsliv på BusinessAalborgs LinkedIn

 

Hvis du vil vide mere

I Aalborg Kommune har vi arbejdet med spin-in og den type facilitering af samarbejde på tværs af virksomheder siden 2018. Vi tror på, at det kræver mere end et match i sig selv at løse udfordringer og realisere potentialer på tværs af virksomheder. Spin-in tager derfor skridtet videre og faciliterer samarbejde, forløb og samskabelse mellem iværksættere og etablerede virksomheder. Her handler det blandt andet  om at åbne op for ressourcer, viden og erfaring, fordi innovation gror bedst i mødet med forskelligheden. 

At arbejde med spin-in kan være lidt af et detektivarbejde og kan begynde i såvel den veletablerede virksomhed som i den en unge iværksættervirksomhed. Processen og slutresultatet giver altid fordele for begge parter. 

Mark Rosener

Spin-in konsulent

+4525200662

mr@aalborg.dk

Kontakt

Business Aalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Café for iværksættere

Brug vores tilbud til iværksættere, når du har eller overvejer at etablere din egen virksomhed.

Vejledning, events og netværk for iværksættere

StartUp Café Aalborg er både for dig, der ønsker at skabe din egen virksomhed og for dig, som allerede er godt på vej - men gerne vil have et par ekstra øjne på virksomhedens udvikling.

Du har idéen og konceptet - vi kan bidrage med sparring og uvildig vejledning. Vores vigtigste mission er at få din iværksætterdrøm til at lykkedes. Vi tilbyder derfor blandt andet:

 • Drop-in vejledning med iværksætterkonsulent (hver tirsdag, onsdag og torsdag klokken 10-18)
 • Tidsbestilt vejledning 
 • Events - bliv klogere på eksempelvis marketing, salg og finansiering
 • Netværksmuligheder - mød andre iværksættere 
 • Mulighed for rådgivning hos eksempevis advokat, revisor og marketingekspert

Læs mere om vores tilbud til iværksættere på StartUp Café Aalborg

Du finder vores StartUp Café i iværksætterhuset GrowAAL, C.A. Olesens Gade 4. Caféen er et iværksættermødested for alle. Her kan du arbejde på din idé, møde andre iværksættere, få vejledning af BusinessAalborgs erfarne iværksætterkonsulenter og deltage i events.  

Events for dig som ny eller kommende iværksætter

I vores iværksættercafé kan du deltage i en række forskellige events, workshops og netværksaftener for iværksættere. Her får du ny viden og mulighed for at udvide dit netværk.

Næsten hver tirsdag har vi en oplægsholder i caféen, som deler ud af sin ekspertviden. Det kan eksempelvis være om emner som:

 • Salg
 • Kernefortælling
 • Patenter
 • Mobilvideo
 • Sociale medier
 • Coaching og mindset
 • Forsikring og økonomi
 • Pitch og præsentation

Du kan følge med i vores eventkalender nedenfor. 

Se kalender for iværksætter events på StartUp Café Aalborg

Følg med i Startup Caféens aktiviteter på Facebook

 

Malene Gade Pedersen

Iværksætterkonsulent

25 20 15 73

Malene.Gade@aalborg.dk

Tanja Hovgaard

Iværksætterkonsulent

25 20 15 87

tho@aalborg.dk

Tommy Møllgaard Siim

Iværksætterkonsulent

25 20 15 54

tms@aalborg.dk

Kontakt

StartUp Café Aalborg

C.A. Olesens Gade 4, st. 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 59

Skriv til os

Måske er du også interesseret i

International House North Denmark hjælper internationale medarbejdere og studerende i hele Nordjylland. Vi kan hjælpe din virksomhed, når du ansætter medarbejdere fra udlandet og gerne vil sikre en god modtagelse.

International House North Denmark hjælper med international arbejdskraft

Har din virksomhed internationale medarbejdere, eller tænker du på at ansætte nogle? Så kan International House North Denmark bidrage til at gøre det hele lidt lettere ved hjælp af vores serviceydelser og vejledning til virksomheder og organisationer i Nordjylland. Eksempelvis kan vi hjælpe med det officielle papirarbejde ved tilflytning, jobsøgning for medfølgende partnere samt en række kultur- og netværksarrangementer.

En god start i Nordjylland

Det er vigtigt, at internationale medarbejdere og studerende får en god start på deres ophold i Nordjylland, og hos International House North Denmark kan de få kendskab til de mange muligheder, events og tilbud, som findes. Vores services er henvendt til både virksomheder med base i Nordjylland og de internationale medarbejdere og studerende, som flytter til Nordjylland for at bo, mens de arbejder eller studerer.

Du kan som virksomhed blandt andet:  

 • Høre mere om hvordan din virksomhed kan samarbejde med internationale studerende og dimittender, eksempelvis gennem matchmaking-arrangementer 
 • Få inspiration og hjælp til tiltrækning og velkomst af internationale medarbejdere  
 • Få sparring til dine internationale medarbejdere i forhold til flytning til Danmark (vejledning om papirarbejde, bosætning, mentorordninger samt jobsøgningshjælp til medfølgende ægtefæller) 
 • Få dine jobopslag promoveret gennem vores Job Monday eller Green Jobs kampagner på sociale medier 
 • Deltage i forskellige virksomhedsarrangementer 

International House North Denmark hører til i Rantzausgade 4 i centrum af Aalborg. Sekretariatet er tæt knyttet til BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. Sammen har vi tætte relationer til virksomheder og uddannelsesinstitutioner med internationale medarbejdere og studerende, som kan gøre en forskel for din virksomhed.  

Sådan får du hjælp

Besøg os på websitet International House North Denmark og bliv klogere på vores arbejde med at tiltrække, modtage og fastholde internationale medarbejdere og studerende. Her kan du også møde medarbejderne i International House North Denmark, blive klogere på vores forskellige services, og hvordan vi kan hjælpe dig. 

Lasse Frimand Jensen

Projektleder

31 99 06 49

lfj@aalborg.dk

Kontakt

International House North Denmark

Rantzausgade 4 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 30

Skriv til os

Måske er du også interesseret i

Invest in Aalborg er sat i verden for at tiltrække og hjælpe virksomheder og investorer med etablering i Aalborg.

Invest in Aalborg 

Vi hjælper større nationale og internationale virksomheder og investorer, der overvejer Aalborg som deres nye forretningsdestination. Det kan eksempelvis være i forbindelse med etablering af en R&D-afdeling, salgsafdeling, datterselskab eller europæisk hovedsæde.  
Invest in Aalborg fungerer som samlingspunkt for virksomheder og investorer for hele Aalborg Kommune - et såkaldt 'one-point of contact'. 

Vi kan eksempelvis hjælpe med:

 • Business cases og facilitering af etableringsprojekt
 • Fakta om Aalborg, kendskab til brancher og virksomheder, analyser 
 • Lokaler og jord
 • Kontaktformidling til netværk og relevante samarbejdspartnere og rådgivere
 • Rekruttering

Sådan gør vi en forskel

Som kommune har vi et stort fokus på at tiltrække både danske og udenlandske virksomheder og investeringer, som kan være med til at skabe endnu mere vækst og beskæftigelse i Aalborg. Byen har en stærk international profil og et enormt potentiale inden for eksempelvis energi, digitalisering og sundhedsteknologi. I Invest in Aalborg arbejder vi med at indfri dette potentiale ved at matche virksomheder og investorer med relevante lokale aktører. 

Nysgerrig på mere?

Besøg os på websitet investinaalborg.dk og bliv klogere på Aalborgs styrkepositioner og internationale perspektiver.

Her kan du også møde medarbejderne og blive klogere på deres spidskompetencer. 

Catharina Vinther Engqvist

Head of Foreign Direct Investment

cve@aalborg.dk

Kontakt

Invest In Aalborg

C. A. Olesens Gade 4 9000 Aalborg

Skriv til os

Måske du også er interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere