Skip til hoved indholdet
    Hjem Min virksomhed Erhvervstilbud og iværksætteri Faglig sparring til virksomheder Find en erhvervskonsulent

Find en erhvervskonsulent

Find den erhvervskonsulent i BusinessAalborg, som bedst passer til dine spørgsmål og din virksomheds behov.

BusinessAalborg er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. her kan du få gratis, uvildig vejledning og nye øjne på udviklingen i din virksomhed. Vores opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed med udgangspunkt i dine behov.  

Få gode råd til

Få gode råd til digitale tiltag

Har du brug for sparring og nye vinkler på, hvordan du kan bruge digitalisering som forretningsudvikling? Og hvordan digitale tiltag kan gøre en forskel i din virksomhed? Det kan eksempelvis være i forbindelse med ERP-systemer, datahåndtering, lager- og energioptimering. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Rene Wiebenson, som har speciale i digitalisering og digitale tiltag. Han har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Samlet set har Rene 30 års erfaring med IT og digitalisering og deler gerne ud af sine erfaringer og sit netværk. Rene kan også hjælpe med at skabe overblik over tilskudspuljer og programmer, når du overvejer digitale tiltag.

Rene Wiebenson

Erhvervskonsulent

25 20 15 18

rene.wiebenson@aalborg.dk

Få sparring på finansiering og lokation

Har du brug for at få sat idéer, muligheder og udfordinger i et nyt lys? Og har du brug for kapital til at skabe udvikling og vækst i din virksomhed? 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent John Büchler, som har speciale i finansiering og lokation. Han har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

John har mange års erfaring med ejendomsinvesteringer og en baggrund i den finansielle branche. Han kan hjælpe med at skabe overblik over finansierings- og tilskudsmuligheder og sparring på, hvordan du arbejder med at tiltrækker investorer.

John Büchler Bertelsen

Erhvervskonsulent

25 20 15 81

jobu@aalborg.dk

Få gode råd til socialt ansvar

Har du brug for sparring og nye vinkler på, hvordan du kan tage socialt ansvar i din virksomhed? Det kan være, at din virksomhed kigger i retning efter nye forretningsmodeller eller har lyst til at indgå i nye partnerskaber. Et tiltag for at fremme socialt ansvar kan også være at ansætte personer fra kanten af arbejdsmarkedet. Vi hjælper gerne med at finde de opgaver, som kan frigøre ressourcer, samt den arbejdskraft, der passer til jer. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Frida Tarp, som har speciale i socialt ansvar. Hun har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Fridas hjerte banker for socialt ansvar og er det oplagte valg, når du overvejer, hvor og hvordan socialt ansvar giver mest mening for netop din forretning og din organisation. 

Frida Tarp

Erhvervskonsulent

25 20 01 31

frit@aalborg.dk

Brug rekruttering som forretningsudvikling

Hvilke kompetencer mangler din virksomhed, og hvordan kan du tænke alternativt i en tid med mangel på arbejdskraft i visse brancher? Der er eksempelvis gode chancer for vækst, når du inkluderer højtuddannet arbejdskraft i din medarbejderstab.

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Brian Juhl Lorentsen, som har speciale i at tænke rekruttering som forretningsudvikling. Han har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Med 15 års erfaring inden for rekruttering og forretningsudvikling har han et stort netværk blandt nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner. Dertil kender Brian de mange muligheder, der findes for at ansætte eksempelvis højtuddannede medarbejdere med tilskud. 

Brian Juhl Lorentsen

Erhvervskonsulent

25 20 15 33

bjl@aalborg.dk

Få gode råd om eksport og internationale samarbejder

Få hjælp til at komme i gang med eksport og e-eksport, sourcing, nye markeder og det at finde nye internationale samarbejdspartnere. 

Du er velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulenter Helle Duus og Teresa Nielsen, som har speciale i eksport og internationalisering. De har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

De kan eksempelvis tilbyde nye øjne på din eksportplan, kompetenceudvikling, adgang til tilskudsordninger, netværk og samarbejdspartnere, international arbejdskraft og studerende. 

Helle Duus Jørgensen

Erhvervskonsulent

25 20 15 66

hdj@aalborg.dk

Teresa Nyrup Haaning Nielsen

Erhvervskonsulent

25 20 09 49

teresa.nielsen@aalborg.dk

Få gode råd til innovation og nye samarbejder

Har du brug for nye øjne og nye samarbejspartnere til at kickstarte innovation, tænke alternativt og dermed skabe vækst og udvikling? Så kan vi hjælpe dig i processen og være med til at finde et oplagt match. Det kan eksempelvis være en iværksættervirksomhed, som er skarp på en særlig teknologi, der kan gøre en forskel i din virksomhed. 

Gennem Spin-in Ignite faciliterer vi samarbejde, forløb og samskabelse mellem iværksættere og etablerede virksomheder. Her handler det om at åbne op for ressourcer, viden og erfaring, fordi innovation gror bedst i mødet med forskelligheden. 

Du er velkommen til at kontakte vores spin-in konsulenter Mark Rosener og Else Bech, som har speciale faciliteret samarbejde og spin-in forløb. De har base i BusinessAalborg, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

 

Mark Rosener

Spin-in konsulent

25 20 06 62
mr@aalborg.dk

mr@aalborg.dk

Else Bech Barndorff

Spin-in konsulent

24 79 61 64
elsebech@aalborg.dk

elsebech@aalborg.dk

Få gode råd til opstart af virksomhed

Få hjælp til at komme godt i gang med din forretningsidé og svar på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med opstart af virksomhed. 

Du er velkommen til at kontakte vores iværksætterkonsulenter Malene Gade, Tanja Hovgaard og Tommy Siim Møllgaard. De har base i BusinessAalborgs StartUp Café, hvor gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

Sammen gennemgår vi din idé og får sat fokus på styrker, svagheder, muligheder og trusler. Vi snakker også om forretningsplan, markedsføring, kunder, bæredygtighed og digitalisering. 

Malene Gade Pedersen

Iværksætterkonsulent

25 20 15 73

+4599311573

Malene.Gade@aalborg.dk

Tanja Hovgaard

Iværksætterkonsulent

25 20 15 87

tho@aalborg.dk

Tommy Møllgaard Siim

Iværksætterkonsulent

25 20 15 54

tms@aalborg.dk

Få gode råd til etablering i Aalborg

Vi hjælper større nationale og internationale virksomheder og investorer, der overvejer Aalborg som deres nye forretningsdestination. Det kan eksempelvis være i forbindelse med etablering af en R&D-afdeling, salgsafdeling, datterselskab eller europæisk hovedsæde.  

Vi kan blandt andet hjælpe med business cases, facilitering af etableringsprojekt samt fakta om Aalborg, lokaler og jord. Vi kan også stå for kontaktformidling til relevante samarbejdspartnere og rådgivere. 

Du er velkommen til at kontakte vores Head of Foreign Direct Investment Catharina Vinther Engqvist, som har base i Invest in Aalborg. Her er gode råd er gratis, uvildige og funderet på mange års erfaring.

 

Catharina Vinther Engqvist

Head of Foreign Direct Investment

25 20 01 28

cve@aalborg.dk

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang