Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Bliv elev og start karrieren ved os Ernæringsassistentelev

Ernæringsassistentelev

Drømmer du om en uddannelse, hvor du bliver ekspert i ernæring, fødevarer, hygiejne og indkøb? Vælg en uddannelse som ernæringsassistent i Aalborg Kommune

Bliv ernæringsassistentelev i Aalborg kommune

Som ernæringsassistentelev i Aalborg Kommune får du en alsidig uddannelse, som byder på læring om kvalitetsbevidst mad med stor teoretisk baggrund. Du opnår du en bred viden om ernæring, bæredygtighed, hygiejne, fødevarer og sundhed, så du kan sammensætte og lave god mad til forskellige målgrupper.

Hvis du vil vide mere

Der er tale om en meget alsidig uddannelse, som først og fremmest byder på læring af spændende og kvalitetsbevidst mad, med stor teoretisk baggrund. Ligeledes opnås der en bred viden om diætmad, økologi, hygiejne og ernæringslære.

Forvaltningen tilbyder attraktive uddannelsessteder, med højt kvalitets- og serviceniveau, og en hverdag hvor arbejdsmiljøet er højt prioriteret, i samspil med dygtige kollegaer.

Find mere om uddannelsen som ernæringsassistent på Tech College hjemmeside

Efter en prøveperiode på 3 måneder, vil uddannelsen veksle mellem praktik og 3 skoleophold af 10 ugers varighed på Erhvervsskolerne i Aars. Uddannelsen varer 2 år og 6 måneder og afsluttes med en svendeprøve.

Du skal som minimum have 9. klasse samt 20 ugers grundforløb på indgangen "Mad til mennesker" inklusiv de fagspecifikke områdefag for ernæringsassistenter.
Efter endt uddannelse vil der være mange jobmuligheder både i den offentlige sektor og indenfor det private. For eksempel arbejder der ernæringsassistenter på plejehjem, hospitaler, daginstitutioner, døgninstitutioner, kantiner og restauranter.

Med de skolemæssige kvalifikationer i orden har du mulighed for at videreuddanne dig til professionsbachelor i ernæring og sundhed, levnedsmiddeltekniker, ernærings- og husholdningsøkonom samt klinisk diætist.

 

Som ernæringsassistentelev ved Job ogVeflærd får du en attraktiv arbejdstid med betalt frokostpause og uden weekendarbejde.

Arbejdstiden:

Arbejdstiden er

Mandag - Torsdag: kl. 07.00 - 14.30
Fredag: kl. 07.00 - 14.00

Du får løn under hele uddannelsen, også under skoleopholdene, hvor du desuden også får bøger betalt.

Løn jævnfør overenskomst for ernæringsassistentelever aftalt mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang