Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Bliv elev og start karrieren ved os Anlægsstruktørelev

Anlægsstruktørelev

Drømmer du om en uddannelse med udendørsarbejde, hvor du arbejder at etablere med belægning, pladser og cykelstianlæg? Og er du god til at planlægge og holde overblikket? Så vælg en uddannelse som anlægsstruktør i Aalborg Kommune

Bliv anlægsstruktørelev i Aalborg Kommune

Som anlægsstruktørelev i Aalborg Kommune får du et varieret udendørs arbejde. Du kommer du til at arbejde med at etablere fortove, pladser og cykelstianlæg, betonbelægninger, bygger veje og jernbaner, samt udfører arbejde med etablering af kloak og forsyningsledninger. I anlægsarbejdet vil du også kunne komme til at bruge store og små gravemaskiner, dozere, rendegravere og andre maskiner. 

Hvis du vil vide mere

Uddannelsen til anlægsstruktør varer fra 4 år til 4 år og 6 måneder inklusiv grundforløb.

Uddannelsen består af et grundforløb, der tages på en erhvervsskole og varer 20 eller 40 uger, samt et hovedforløb, der veksler mellem perioder på din læreplads og perioder på skolen. Du kan vælge mellem flere forskellige specialer.

Med svendebrevet i hånden kan du gå direkte i job og skabe dig en karriere i en privat eller offentlig entreprenørvirksomhed. Du vil også have gode faglige forudsætninger for at starte egen virksomhed. 

Videreuddannelse

Som udlært anlægsstruktør kan du også læse videre. Med svendebrevet har du adgang til uddannelserne, Byggetekniker, Kort- og landmålingstekniker, Bygningskonstruktør. Hvis du har gennemført en EUX som påbygning i forbindelse med din erhvervsuddannelse, har du adgang til ingeniør- og arkitektuddannelserne eller til gymnasiale suppleringsfag rettet mod andre videregående uddannelser.

Læs mere om uddannelsen som anlægskonstruktør på AMU's hjemmeside

Niels Sloth Christiansen

Afdelingsleder

+4599312480

niels.sloth@aalborg.dk

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang