Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Bliv elev og start karrieren ved os Anlægsgartnerelev

Anlægsgartnerelev

Drømmer du om en uddannelse hvor naturen er din arbejdsplads og hvor du kommer til at arbejde med etablering og pleje af grønne områder? Så vælg uddannelsen som anlægsgartner i Aalborg Kommune.

Bliv anlægsgartner elev i Aalborg Kommune

Som anlægsgartnerelev i Aalborg Kommune får du en uddannelsen som anlægsgartner med speciale i plejeteknik. Du får praktisk erfaring og bliver i stand til at arbejde selvstændigt med pasning og pleje af grønne arealer. Naturen og kommunens grønne områder bliver din arbejdsplads, hvor du er med til at sikre gode vilkår og præsentabelt planteliv.

Hvis du vil vide mere

Gennem uddannelsen til anlægsgartner med specialet plejeteknik lærer du at arbejde selvstændigt med forekommende arbejdsopgaver inden for etablering af grønne områder. Det kan være pleje af haver, parker, golfbaner og andre grønne arealer, hvor du eksempelvis skal vande, gøde, slå græs, luge ukrudt, beskære buske og træer med videre.

I uddannelsen indgår også mindre anlægsopgaver, som at arbejde med fliser og belægningssten, samt at udføre beregninger og udarbejde skitser.
Anlægsgartneruddannelsen er en erhvervsuddannelse, der bygger på princippet om vekseluddannelse. I uddannelsen er der i alt 6 skoleophold, der udgør i alt 56 ugers skoleundervisning - resten af tiden skal du være i praktikvirksomheden.

Du kan læse mere om uddannelsen som anlægsgartner på Tech College hjemmeside

Eller

Du kan læse mere om uddannelsen som anlægsgartner på AMU's hjemmeside

 

 

Kontakt

Hans Tophøj

By og Land

Ring til os

99 31 24 50

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang