Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Stort tillykke til Jonathan Christensen med Aalborg Kommunes Handicappris 2023

Stort tillykke til Jonathan Christensen med Aalborg Kommunes Handicappris 2023

Jonathan har vist os, at det er muligt at nedbryde tabuer omkring handicaps – stå frem og eje sig selv, stå op for sig selv, stå op for andre.

Stort tillykke til Jonathan Christensen som i dag har fået tildelt Aalborg Kommunes Handicappris 2023. 

Jonathan har vist os, at et handicap ikke er en hindring for at opnå succes og skabe sin egen virksomhed. Han er ikke kun en inspirerende iværksætter, men også en stærk rollemodel for både unge med og uden handicap. 

Jonathan fortæller, at han egentlig ikke er så meget for sociale medier, men da han hørte, han kunne være med til at hjælpe andre i samme situation, gik han all in på TIKTOK og har nu 79.000 følgere.

Også Mathias var nomineret for gennem 20 år hjælpe mennesker med fysisk og psykisk sygdom i forskellige situationer på trods af sine egne udfordringer.

De fik stort bifald og skønne toner fra Ark-bandet med på vejen.

Vi hylder mod

Handicapprisen er ikke kun en anerkendelse af enkeltpersoners bedrifter, men den er også en hyldest til den vision, vi har om et samfund, der ser ressourcer i alle, uanset om handicappet er synligt eller usynligt. 

Den er et symbol på vores fælles anerkendelse og værdsættelse af de mennesker, der hver dag gør en forskel for andre og en indsats for at skabe en verden, hvor der er plads til alle.

Ingen skal være i tvivl om, at vi i Aalborg Kommune værdsætter forskelligheden, vi arbejder hver dag på at skabe et mere inkluderende samfund, vi ser potentialer og ressourcer i alle, og vi rummer alle. 

I år var to meget specielle personer nomineret til Handicapprisen. To personer, der på hver deres måde har gjort en ekstra indsats for at nedbryde tabuer omkring handicaps. 

De har vist os, at det kræver mod at stå ved sit eget eller andres handicap, og de har inspireret os alle med deres handlinger.

Jeg er meget overrasket, fordi jeg gør faktisk bare det, jeg synes er sjovt og hyggeligt. Jeg havde ikke helt regnet med det her, men jeg er da rigtig glad.

Jonathan Christensen

Kontakt

Voksensocialafdelingens Sekretariat

Sønderbro 12 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 74 00

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang