Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Ny afdelingsleder til Byggeri i Aalborg Kommune

Ny afdelingsleder til Byggeri i Aalborg Kommune

Mette Hesthaven bliver ny afdelingsleder for Byggeri i By og Land, Aalborg Kommune. Mette Hesthaven kommer med en bred erfaring fra ansættelser hos kommuner, styrelser og i det private. En erfaring, som fra marts bringes i spil i Aalborg Kommune.

Fredag 1. marts 2024 starter Mette Hesthaven som ny afdelingsleder for afdelingen Byggeri i By og Land, Aalborg Kommune.  

Mette kommer med en solid baggrund fra ansættelser hos kommuner, styrelser og i det private. Hun er uddannet bygningsingeniør og har brugt sin uddannelse bredt på tværs af fagligheder og organisationer. Senest hos Viborg Kommune, hvor Mette siden 2021 har været leder af en afdeling med godt 20 medarbejdere, der beskæftiger sig med byggesagsbehandling, registrering i BBR og oprettelse af nye adresser.  

Mette er i øvrigt næstformand (p.t. fungerende formand) i DABYFO’s bestyrelse. DABYFO er en upolitisk forening, der har til formål at samle ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med kommunal byggesagsbehandling. Mette er også medlem af faggruppen KTC-byggelov.  

Direktør i By og Land Alvaro Arriagada fortæller om valget af den nye afdelingsleder: 

”Jeg glæder mig meget til at byde Mette velkommen. Hun kommer med en solid erfaring fra andre kommuner, der både er lidt større og lidt mindre end Aalborg. Denne erfaring er jeg sikker på kommer i spil både i forhold til vores omgivelser og på de indre linjer i forhold til at sikre en endnu tydeligere sammenhæng i vores myndighedsopgaver. Samtidig har det for mig vægtet tungt i rekrutteringen af Mette, at hun udover at være en dygtig personaleleder har et skarpt øje for omverdenen, herunder særligt erhvervslivet, og at hun er opsøgende i forhold til at skabe og udvikle netværk. Det er en vigtig kompetence netop som leder for Byggeri i By og Land, fordi området med byggesagsbehandling kontinuerligt er i fokus og mødes med høje forventninger. Og på de interne linjer får vi en kvinde med et stærkt blik for de juridiske og politiske vinkler i en sag, for rollen som embedsmand og i det hele taget for det at indgå i ledelsen af en forvaltning.” 

Mette Hesthaven ser frem til at starte som afdelingsleder for Byggeri: 

”Jeg har i mange år i forskellige sammenhænge beskæftiget mig med rammerne om god byggesagsbehandling, og jeg er meget optaget af, hvordan man som kommune bedst muligt udfører den myndighedsopgave, som vi er sat i verden for til gavn for borgere og virksomheder. For mig er det vigtigt, at man som kommune har blikket for, at borgere og virksomheder får en oplevelse af et sammenhængende forløb gennem kommunens forskellige forvaltninger, og at man – uanset udfaldet af den sag vi behandler – har en oplevelse af en kompetent og professionel myndighed. Det glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde med i Aalborg Kommune. Og først og fremmest glæder jeg mig til at lære medarbejderne i bygningsmyndigheden bedre at kende.” 

Mette Hesthaven er 45 år, mor til to og bor i Støvring. Hun er uddannet Bygningsingeniør fra Aarhus Ingeniørhøjskole i 2005.  

Kontakt

By og Land

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 20 00

Skriv til os

Åbningstider

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang