Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder IDRÆTSMØDET 2024 har åbnet for tilmeldingen

IDRÆTSMØDET 2024 har åbnet for tilmeldingen

Vær med til at diskutere trivsel, bæredygtighed, uddannelse af idrætsledere, idrættens værdier og klimaudfordringer på årets udgave af IDRÆTSMØDET. Der er nu åbnet for tilmeldingen.

Med knap fire måneder tilbage til årets udgave af IDRÆTSMØDE er der travlhed på arrangørkontoret bag Danmarks største idrætskonference. Den centralt placerede whiteboardtavle på kontoret vidner om at planlægningen er gået ind i den afsluttende fase. Det er nemmere at finde fire billetter til en af fodboldlandsholdets EM-kampe i Tyskland til sommer end det er at finde plads til en sammenhængende sætning på tavlen, der med bogstaver i alle regnbuens farver opsummerer indholdet på IDRÆTSMØDET 2024

”Den her periode efter nytår er altid hektisk og spændende”, siger koordinator ved IDRÆTSMØDET Morten Arvidsson.

”Det er her mange af vores planer skal konkretiseres og aftalerne skal falde på plads. Så vi er i fuld gang med at få koordineret de mange gode indspil vi har fået, vores egne ideer og de overordnede temaer for årets konference. Vi har travlt, men vi håber i løbet af få uger at have et program klar for konference. 

Store emner på programmet

Som altid kommer IDRÆTSMØDET til at være centreret omkring idrættens værdi, og igen i år bliver der masser af interessant og relevant indhold i de omkring 150 halvlege, der bliver afviklet under den tre dage lange konference, primært i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 

Blandt de store temaer for årets konference bliver unge menneskers trivsel, idræt i et sundhedsmæssigt og  forebyggende perspektiv, samarbejde mellem offentlige og private idrætsaktører, inspiration til både foreningsidrætten og fitnessbranchen, nye idrætstendenser, hvordan idræt og idrættens faciliteteter kan gøres mere bæredygtigt samt hvordan idrætten kan finde sin plads i en verden er præget af klimaforandringer.

”IDRÆTSMØDET er jo på mange måder et spejl af den verden vi befinder os i. Indholdet på konferencen skal have en relevans i den rigtige verden, og det er jeg sikker på, at vi lykkes med igen i år. Alene de seneste uger er bæredygtighed i sportens verden blevet bragt i spil af håndboldherrerne, der protesterede mod at de skulle have en tredje-trøje med til den kommende slutrunde. En helt anden spændende vinkel på idrætsmødet bliver idræt, motion og bevægelse i skolen efter den nye skolelov. Igen noget, som kommer tæt på den virkelige verden”, siger Morten Arvidsson.

Tilmeldingen er åben

Allerede nu kan du tilmelde dig årets udgave af IDRÆTSMØDET. Konferencen varer tre dage, hvor de to første dage foregår i Aalborg Kongres- og Kulturcenter, mens tredjedagen finder sted forskellige steder, hvor der blandt bliver mulighed for at blive klogere på idrætsfaciliteter, talent og elitemiljøer samt diverse  idrætsanlæg fra golfbaner over fitnesscentre og outdoor anlæg til svømmehaller.

IDRÆTSMØDET er den 23. til 25. april 2024, og allerede nu har mange kommuner tilmeldt både politikere samt embedsfolk, hvilket betyder, at der er mulighed for at få belyst problemstillinger fra en række forskellige synsvinkler.

Tilmelding foregår på IDRÆTSMØDET´s hjemmeside

Fakta om IDRÆTSMØDET

IDRÆTSMØDET består af Danmarks største idrætskonference og en åben folkemødedel, der hvert år tiltrækker omkring 20.000 gæster. 
Konferencen finder sted den 23. til 25. april 2024 i Aalborg i Aalborg Kongres- og Kultur Center i dagtimerne. Folkemødedelen afvikles 13.-14.september 2024 med udgangspunkt i Gigantium.

IDRÆTSMØDET arrangeres af Aalborg Kommune i samarbejde med de fleste af de store idrætsorganisationer i Danmark. 

Læs mere på IDRÆTSMØDET´s hjemmeside

Kontakt

Fritid og Landdistrikt

Danmarksgade 17 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 41 62

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang