Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Få nyheder om Tryg Aalborg direkte i din indbakke

Få nyheder om Tryg Aalborg direkte i din indbakke

Det unikke Tryg Aalborg samarbejde mellem kommune, politi og region er kendt langt uden for kommunens og landets grænser, men det lokale engagement betyder alt. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at få nyheder om, hvordan vi skaber en tryg kommune.

Ved du, at Tryg Aalborg-samarbejdet går 9 år tilbage, består af 15 prioriterede indsatser, dækker fra demens til trafiksikkerhed, og at det rækker helt ud i dit boligområde? 
Det unikke Tryg Aalborg samarbejde mellem kommune, politi og region er kendt langt uden for kommunens og landets grænser, men det lokale engagement betyder alt

Selvom "Tryghed i nattelivet" og "Sikkerhed på havnefronten" har fyldt meget det sidste halvandet år, handler tryghed også om at være tryg der, hvor du bor. 

Derfor foretager Nordjyllands Politi, Aalborg Kommune og Nordjyllands Beredskab tryghedsvandringer sammen med de lokale samråd og andre nøglepersoner fra nærområdet. 

Formålet er ikke kun at forebygge kriminalitet, men at se på alle de forhold, der har indflydelse på, om du føler dig tryg i dit boligområde. 
Der er en tæt kobling fra Tryg Aalborg til det boligsociale arbejde med at udvikle kommunens bydele, så de opleves som trygge at bo i.

Der arbejdes også forebyggende og på forskellige måder for at nå ud til børn og unge, der på den ene eller anden måde er på vej ud i mistrivsel eller utrygge fællesskaber. 

Få nyhederne direkte i din indbakke:
Tilmeld dig nyheder fra Tryg Aalborg

Du kan også læse mere om Tryg Aalborg-samarbejdet her:
Tryg Aalborgs hjemmeside

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang