Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Christine og David er regionsmestre i Skills for social- og sundhedsassistentelever

Christine og David er regionsmestre i Skills for social- og sundhedsassistentelever

De to unge talenter, Christine og David, tog en overbevisende sejr hjem ved regionsmesterskabet i Skills for social- og sundhedsassistentelever og sikrede sig dermed en plads ved DM i Skills 2024.

Christine er elev på plejehjemmet Annebergcentret, og David på plejehjemmet Thulebakken. Sammen repræsenterede de SOSU Nord og Aalborg Kommune i årets regionsmesterskab i Skills for social- og sundhedsassistentelever.

Dedikation, hårdt arbejde og faglighed

David og Christines sejr over fire andre par fra forskellige uddannelsesinstitutioner var et resultat af dedikation, hårdt arbejde og en imponerende faglig kunnen. Under træningen op til konkurrencen blev Christine og David guidet af et erfarent team fra SOSU Nord, der nu fortsætter elevernes træning mod det kommende mesterskab. Også deres oplæringssteder i Aalborg Kommune: Annebergcentret, Thulebakken og Trækbanen har bakket op om talenternes hårde træning frem mod mesterskabet.

Konkurrencen bød på intense øjeblikke, hvor de to regionsmestre demonstrerede deres faglige ekspertise inden for personlig pleje, kommunikation, dokumentation og sygepleje, alt imens de stod over for udfordringerne med de fiktive borgere Birgitte Hermansen og Grete Hammer.

Venner, familie, andre elever, uddannelseskoordinatorer og elevvejlederne Natasja, Rikke og Anja var mødt op for at støtte og heppe på David og Christine. Også borgmester Lasse Frimand Jensen overværede begivenheden og afsluttede konkurrencen med en tale og overrakte stolt pokalen til Christine og David.

Christine og David retter nu blikket mod DM i Skills i april 2024 i Roskilde.

Kontakt

Senior og Omsorg

Storemosevej 19 9310 Vodskov

Ring til os

99 82 10 00

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang