Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Aalborgs vildeste forhindringsløb vender tilbage, og nu med nyt tiltag!

Aalborgs vildeste forhindringsløb vender tilbage, og nu med nyt tiltag!

Forberedelserne af Tough Trails, et forhindringsløb eller såkaldt OCR event, er i fuld gang. Banen strækker sig over 6 km med mere end 30 forhindringer.

Atleter fra hele Skandinavien kommer for at teste sig selv til eventet, som er et af de sværeste af slagsen, i håbet om at komme først til sværdet og vinde guldmedaljen. Som sædvanlig er der et heat efter eliten, OPEN, som er for motionisterne. Banen er justeret lidt ned i sværhedsgraden, men vil stadig udfordre de fleste, og derfor anbefales der, at man løber sammen med nogle, så man kan hjælpe hinanden. Har man ikke en løbemakker kan man vælge heatet “hjælpeheat”. Her vil en erfaren atlet hjælpe dig igennem banen sammen  med 25 andre deltagere. 

 Der er også noget NYT på programmet i år, nemlig Family Race, hvor man kan nøjes med 3 km og 15 forhindringer. “Vi ønsker at få hele familien med ud og prøve forhindringsløb, og vise at OCR er for alle.” Udtaler Katja Christensen som er arrangør på eventet. “Udover at være en sjov sportsgren kan OCR skabe samarbejde, tro på sig selv og en masse sjove oplevelser”. Fortsætter Katja Christensen. 

 På baggrund af den store interesse for OCR sporten har Katja i samarbejde med en gruppe OCR entusiaster skabt foreningen OCR Nordjylland, som nu også er medarrangør af eventet Tough Trails. “Sammen kan vi løfte i flok. Både vores event, men i den grad også folkesundheden. Vi håber faktisk at få flere børn og unge med, da vi ved hvor stor gavn de kan få af det. Derfor valgte vi at gå sammen om at løfte sporten.”  Afslutter Katja Christensen. 

Skulle man have lyst til at smugtræne i Aalborg inden eventet, kan man komme forbi foreningen og få en gratis prøvetræning.

Den 11. maj 2024 går det hele løs i Sohngårdsholmsparken i Aalborg, hvor mere end 500 deltagere vil kæmpe sig igennem den ubarmhjertige bane. Tør du tage udfordringen op? 

 

Tilmelding sker på hjemmesiden toughtrails.dk

Aalborg Kommune, Aalborg Events, støtter Tough Trails.

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang