Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder Nu bliver Aalborg Havnebad fjernet

Nu bliver Aalborg Havnebad fjernet

Aalborg Havnebad bliver fjernet i løbet af denne sommer og allerede onsdag den 12. juni 2024 klokken 15.00- 19.00 er det muligt at kigge forbi havnebadet og byde på flydepontoner eller øvrige dele af havnebadet

Siden byrådet i 2022 af økonomiske årsager besluttede at lukke havnebadet permanent ved Jomfru Ane Parken, har det stået tomt og afventet sin videre skæbne. Men nu sker der snart noget nyt i sagen.

Onsdag den 12. juni skydes arbejdet med at fjerne havnebadet i gang, og i den forbindelse har alle interesserede mulighed for at få fingrene i en eller flere af de 36 flydepontoner, de mindre bygninger eller øvrige smådele af havnebadet. Flydepontonerne vil blive solgt til en mindstepris på kroner 9000,- pr. stk. - eventuelt med budrunde, hvis der er flere interesserede købere. Fragt skal betales af køber.

Det er Munck Havne og Anlæg A/S, der skal fjerne Aalborg Havnebad for Aalborg Kommune – og de står også for koordineringen af salget den 12. juni.

Besigtigelsen og salg af pontoner og de mindre bygninger er blevet til på baggrund af flere henvendelser fra blandt andet fritidshavne.

Og det glæder rådmand i By og Land, Jan Nymark Rose Thaysen, at der nu endelig er udsigt til at få sat et punktum i sagen om havnebadet:

”Efter det i 2022 blev besluttet at lukke havnebadet, har der været flere idéer til omdannelse i spil. Da det ikke har været muligt at finde en køber til anlægget, er jeg glad for, at vi nu endelig kan se frem til at få det pillet ned og fjernet fra havnefronten. Samtidig vil det være rigtig dejligt, hvis vi kan få nyttiggjort så mange dele af havnebadet som muligt, så jeg håber, at der vil være stor interesse for at byde. Der har i hvert fald været mange, som tidligere har vist interesse for dele af havnebadet, men nu får vi se.”

Når havnebadet efter planen er fjernet ultimo august, vil der nemlig igen være frit udsyn til Limfjorden.


Kontakt

By og Land

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 20 00

Skriv til os

Åbningstider

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang