Skip til hoved indholdet
  Hjem Mit liv Seniorliv Sundt og aktivt seniorliv Ud af ensomhed - få hjælp fra Brobyggerne

Ud af ensomhed - få hjælp fra Brobyggerne

Vil du gerne finde et fællesskab, der passer til dig og din situation? Det kan være, du er flyttet til et nyt område, har været igennem et sygdomsforløb eller har mistet noget af dit netværk?

Hvilke aktiviteter foregår der i dit lokalområde? 

Vi har et overblik over de mange tilbud og muligheder, der findes til ældre og vil kunne hjælpe dig med at komme godt ind i et fællesskab. Sammen med brobyggeren finder I ud af, hvilken aktivitet, der passer til dig. Vi kan tilbyde følgeskab de første par gange af en brobygger eller din kontaktperson i kommunen.

Eksempler på aktiviteter, der kan tilbydes følgeskab til:

 • Aktivitetscenter
 • Forskellige former for motion
 • Fællesskaber i lokalområdet
 • Arrangementer i kirker og sognegårde
 • Arrangementer i boligforeninger og pensionistforeninger

Kender du ensomheden?

Ensomhed kan have mange former og have mange forskellige årsager. Ensomhed kan være en stor belastning både fysisk og psykisk.

At opleve ensomhed kan påvirke livskvalitet og livsglæde. Det kan være du har en følelse af at være alene, ikke at passe ind blandt de mennesker du er iblandt eller savner nærvær og kontakt. Ensomhed er en følelse der kan være svær at sætte ord på, og tale med andre om. Det kan kræve støtte at håndtere oplevelsen af ensomhed.

Ensomhed blandt ældre kan fylde meget og følelsen af ensomhed kan være en stor belastning. Alle kan være med til at opspore ensomhed og hvis du oplever ensomhed eller møder et ældre menneske, der er uønsket alene, er du velkommen til at henvende dig til os. Sammen kan vi tage hånd om ensomheden.

Få besøg af Brobyggerne

Brobyggerne kan besøge dig, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi arbejder med at forbedre din trivsel, skabe relationer, finde motivation, tilbyde følgeskab og hjælp til at få en indholdsrig hverdag. Derved kan vi støtte og fastholde dig til at ændre din livssituation. Ved at hjælpe dig til at trives forebygger vi ensomhed, inaktivitet og funktionsevnetab, så du fortsat kan leve et selvstændigt liv.

Vi har et overblik over de mange forskellige tilbud og muligheder der findes for ældre og vil kunne hjælpe dig med at komme godt ind i et fællesskab. Et besøg af Brobyggerne er ganske uforpligtende.

Brobyggerne kan brygge bro:

 • Ud af ensomhed
 • Mellem kommunal træning og rehabiliteringsforløb eller motion.
 • Ind i sociale fællesskaber
 • Fra Kommunen til frivillige foreninger og klubber

Brobyggerne

Myndighedshuset

Lindholm Brygge 31 9400 Nørresundby

Ring til os

99 82 11 00

Telefontider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang