Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Team Landbrug i Aalborg Kommune søger en miljøsagsbehandler
I Klima og Miljø løfter vi den grønne omstilling – og du er med! Du er nemlig fagligt engageret og har interesse for klima, miljø og landbrug. Derfor søger vi dig til en fast fuldtidsstilling som miljøsagsbehandler i Team Landbrug i Aalborg Kommune, Klima og Miljø.

Vores arbejde i Team Landbrug består af miljøtilsyn ved husdyrbrug, klagesager, anmeldesager og miljøgodkendelser efter husdyrbrugsloven. Alt sammen sker i gensidig dialog med landmænd og konsulenter. Din primære arbejdsopgave vil i starten være miljøtilsyn ved husdyrbrug.


Dine faglige og personlige kvalifikationer:
Du er uddannet eksempelvis biolog, agronom, jordbrugsteknolog eller ingeniør og har faglig viden om og interesse for landbrug, klima, miljø og bæredygtighed. Ud over gode kommunikationsevner har du også kendskab til miljølovgivningen, husdyrgødningsbekendtgørelsen og husdyrbrugsloven. Det samme gælder erfaring med myndighedsopgaver og sagsbehandling i en miljøforvaltning.

Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, systematisk og ansvarsbevidst samt har en helhedsorienteret og tværfaglig tilgang til opgaveløsningen. Samtidig er du idérig og god til at se nye muligheder. Dit humør er godt, og du bidrager aktivt til et godt, fagligt og socialt miljø - kort sagt en holdspiller, der trives i et team.


Vi tilbyder
Et udfordrende og afvekslende job, hvor du indgår i et fagligt fællesskab. Tonen er uhøjtidelig og fyldt med godt humør. Du indgår i et team, der har fælles ansvar for opgaverne, men hvor du selv er med til at tilrettelægge dit arbejde. Sammen med dine nye kolleger er du med til at sikre en attraktiv arbejdsplads, som løser opgaver med høj kvalitet.


Hvem er vi?
Du bliver en del af Team Landbrug, der består af 11 medarbejdere og er ét af fire teams i funktionen Miljø og Grøn Omstilling. Vi har store ambitioner på klimaets og miljøets vegne i relation til byen, det åbne land, borgerne og vandmiljøet. Og politisk er der stor fokus på, at vi fremmer en bæredygtig og klimavenlig udvikling.

Vi har fokus på høj faglighed og betjeningen af den enkelte borger. Nøgleordene i vores hverdag er helhedsorientering, kommunikation, åbenhed, tillid og tværfaglighed.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er fast med en arbejdstid på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og efter forhandling med den pågældende faglige organisation inden for rammerne af løndannelse.
Stillingen ønskes besat pr. 15. august 2023 eller muligvis en uge tidligere. Arbejdsstedet er Klima og Miljø, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, og vi forventer, du har kørekort til bil.


Yderligere informationer
For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte teamleder Irene Overgaard Larsen på 2520 2162 eller miljøsagsbehandler Birte Pedersen på 3196 4449.

Ansøgningsfristen er 1. juni 2023, og hvis din ansøgning rammer plet, glæder vi os til at se dig til en samtale 8. juni 2023.

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere