Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Assisterende leder til Team Humlebakken - Borgerens faste team i Aalborg kommune

Har du lyst til at indgå i et visionært lederteam, hvor vi sammen løser spændende opgaver i relation til faglig udvikling, tværfagligt samarbejde og sikker drift?

Kan du skabe tillidsfulde relationer og kan du se dig selv som leder i et tværfagligt set up, hvor der er plads til forskellige synspunkter, og hvor vi spiller hinanden stærke på tværs af faggrupper?

Er du innovativ, og er du klar på, at vi sammen finder de gode løsninger, som sikrer kvalitet i kerneopgaven og skaber en attraktiv arbejdsplads, så er denne stilling måske noget for dig!

Borgerens faste team

En ændret organisering af den udekørende hjælp, pleje og rehabilitering er rettidig omhu i forhold til den fremtid vi ser ind i på ældreområdet. Et stigende antal borgere med plejekrævende behov og komplekse sundhedsproblemer kalder på en ny organisering. Vi besøger borgerne i deres liv og hjem og har et ansvar for at levere hjælpen på en måde, hvor tryghed, tillid og høj faglig kvalitet går hånd i hånd.

Vi tror på, at en tværfaglig organisering i faste teams er vejen frem i forhold til at kunne møde borgeren med de bedst mulige kompetencer og give borgeren en oplevelse af sammenhæng og kontinuitet.

I Team Humlebakken har vi i en toårig projektperiode arbejdet med denne organisering. Erfaringerne er positive - projektet er blevet til drift og faste teams er fremtiden i Aalborg kommune.

Om Team Humlebakken – borgerens faste team

Team Humlebakken består af fem medarbejderteams; fire teams i dagvagt og et i aftenvagt. De fem teams leverer hjemme- og sygepleje efter Servicelovens § 83 og § 83a samt Sundhedslovens § 138. Ydermere bemander vi to tværfaglige klinikker og leverer sygepleje på to tilknyttede plejehjem.

Vi understøttes af en kvalitets- og udviklingscoach og en rehabiliteringscoach. Vi har et tæt samarbejde med myndighed, som har fast tilstedeværelse i Team Humlebakken. Vi har en koordinerende sygeplejerske og en planlægger, der varetager koordinering og understøtter de daglige planlægningsopgaver i teamet.

Team Humlebakken er kendetegnet ved en høj faglighed. Vi har en stor respekt for hinanden og en åben og ærlig kommunikation. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor medarbejderindflydelse prioriteres højt, og hvor vi løser opgaverne i fællesskab. Vi har udvikling i vores DNA og vi tør udfordre ”plejer”.

Om jobbet
Stillingen som assisterende leder i faste teams er relativt ny, derfor vil indholdet til dels blive formet undervejs i takt med den læring og de erfaringer, som vi sammen gør os. Du vil have en central rolle i forhold til vagtplanlægning og for at sikre kontinuitet og stabil drift. Vi har ambitioner om, at medarbejderne på sigt i højere grad selv skal vagtplanlægge, og her vil du spille en afgørende rolle i udvikling, afprøvning og implementering. Som assisterende leder vil du ligeledes spille en vigtig rolle i arbejdet med faglig udvikling og kompetenceudvikling. Du vil i et tæt samarbejde med praktikvejledere og kliniske vejledere være medansvarlig i forhold til uddannelsessøgende. Vi søger en profil, som trives i udviklingsrummet, og som har nysgerrighed som en af de væsentligste drivkræfter. Det er afgørende, at du har et skarpt tværfagligt blik og at du forstår, hvad vi mener, når vi siger: ”Sammen kan vi mere”.

Der er som nævnt ingen manual eller funktionsbeskrivelse for rollen som assisterende leder i faste teams – den skal du være med til at definere. Fundamentet er dog, at der ikke er tale om en traditionel hierarkisk ledelsesrolle. Som assisterende leder arbejder du faciliterende med fokus på at fremme dialog og understøtte medarbejderinddragelse. Dette i tæt samarbejde med lederen.

Hvad kan du forvente
Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være med til at skabe en bæredygtig ældrepleje i Aalborg Kommune. Du kan forvente en spændende lederstilling med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Vi er kendetegnet ved:

  • En arbejdsplads i rivende udvikling
  • Engagerede og fagligt dygtige medarbejdere med forskellige fagligheder
  • Stort fokus på forbedringsarbejde, læring og kvalitet
  • At borgerens livskvalitet og medbestemmelse er i højsæde, og vi arbejder målrettet med at sikre kontinuitet
  • Stort fokus på rehabilitering og velfærdsteknologi
  • Høj grad af involvering og medarbejdertrivsel

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. august 2024 med indmøde på Gasværksvej 3, 9000 Aalborg. Du vil referere til leder af Team Humlebakken Katrine Porsborg Larsen.

Din profil
Vi forventer, at du har:

  • En stærk sundhedsfaglig profil
  • Kendskab til praksis i ældreplejen og målgruppen
  • Ledererfaring er en fordel men ikke et krav

Som person forventer vi, at du:

  • Er nytænkende og har en løsningsorienteret tilgang
  • Besidder stærke samarbejdsevner- og vilje og nemt indgår i arbejdsfællesskaber
  • Har talent for at bygge bro mellem forskellige fagligheder
  • Brænder for forbedringsarbejde og mestrer en coachende ledelsesstil
  • Du motiveres af at se medarbejdere shine og arbejder grundlæggende anerkendende
  • Har blik for at skabe inddragende og resultatorienterede processer
  • Er tydelig og åben i din kommunikation

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder Katrine Porsborg Larsen på tlf. 9982 4833. Ansøgningsfristen er den 19. juni 2024 og vi forventer af afholde samtaler i uge 26.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Bemærk

Ansøgningsfrist

19.06.2024

Kontaktperson

Katrine Porsborg Larsen +4599824833 31994833

Stillingskategori

Ledelse

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang