Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
Sofiendalskolen søger nye faglige stærke specialpædagoger til Sirius

Sofiendalskolen søger nye faglige stærke specialpædagoger til både skole og DUS, som kan være med til at lave det bedste DUS-tilbud på Sofiendalskolen for vores Sirius børn (vores specialafdeling)

  • Fast stilling (35t) fra 01.08.2024
  • Tidsbegrænset stilling (35t) fra 01.08.2024 t.o.m. 27.06.2025

Søger du nye udfordringer i et fagligt stærkt miljø på en udviklingsorienteret skole, hvor elever, personale og forældre lægger vægt på, at faglighed og trivsel er hinandens forudsætninger?

Vi søger en faglig stærk profil, der tror på deltagelsesmuligheder for alle i vores specialafdeling Sirius pr. 01.08.2024. Du skal sammen med vores andre medarbejdere i Sirius, stå i spidsen for at understøtte de muligheder, for at skabe inkluderende læringsmiljøer og fællesskaber gennem deltagelse, planlægning, vejledning og sparring. Du skal kunne planlægge, udføre og evaluere indsatser og aktiviteter med barnets NUZO i centrum.

Du vil have tilknytning til Sirius som skolepædagog, men vil have tilknytning til både almen og special-DUS i fritidsdelen, hvor du skal være med til at udnytte vores fælles kompetencer.

Du skal have lyst til at støtte børnene i deres sociale og relationelle samspil. Både barn-barn og voksne-barn. Du arbejder med fokus på det hele menneske og har forståelse for, at problemskabende adfærd er et udtryk for noget dybere, og at ansvaret for relationen er hos medarbejderne.

Vi tror på, at alle børn gør det bedste de kan, og at vi skal hjælpe dem på vej, når det bliver svært. Vi har udgangspunkt i neuropædagogik og low arousal tilgangen. Skæld ud, skyld og skam er ikke en del af vores pædagogiske tilgang. Det er altafgørende, at du kan se dig selv i dette, og at du kender til pædagogikken. Du vil blive en del af et neuropædagogisk kompetenceløft sammen med resten af skolens personale.

Af andre kvaliteter vi ønsker, en pædagog:

  • Som kan samarbejde på tværs af faggrupper i et struktureret læringsmiljø og som vil tage ansvar for at være en del af den bærende struktur
  • Som kan håndtere, at der kommer uhensigtsmæssig og udadreagerende adfærd fra elever, men som fortsat kan finde lysten til at motivere og anerkende
  • Som er indstillet på selvkritisk at reflektere over den pædagogiske praksis bl.a. gennem læringssamtaler og supervision
  • Der går forrest ude i klasserummet med dine kollegaer i forhold til din pædagogiske viden og erfaring
  • Der arbejder systematisk, er struktureret, vedholdende og følger op på igangsatte indsatser
  • Som motiverer, inspirerer og skaber begejstring hos eleverne
  • Som bidrager til et fællesskab, hvor vi sammen vi skaber de gode og holdbare løsninger

På Sofiendalskolen tilbyder vi:

  • En spændende pædagogisk arbejdsplads med høj faglighed og kompetente, engagerede kolleger og ledelse
  • En arbejdsplads der vægter kommunikation og samarbejde højt
  • En arbejdsplads præget af et godt kollegialt fællesskab og med aktiviteter uden for arbejdstid
  • En rigtig god personaleforening med flere årlige aktiviteter
  • En forældregruppe, der bakker op om skolen og dens værdier
  • Mulighed for sparring med kolleger og ledelse
  • Samarbejde på tværs af skolens DUS’er med inkluderende aktiviteter og kollegaskab
  • En skole i rivende udvikling, hvor du blandt andet vil være med til at definere den pædagogik, der skal være kendetegnende for skolen fremadrettet.
  • Neuropædagogisk kompetenceløft

Sofiendalskolens historie kan trækkes langt tilbage, den ældste del af skolen er bygget i 1911 og vi står netop nu overfor en større om- og tilbygning til kr. 110 mio. og det betyder nytænkning af hele vores organisering. Sofiendalskolen ligger i Aalborg SV og er en stor byskole mellem Hasseris, Hobrovej og City Syd. På skolen har vi knap 660 elever og over 100 ansatte. Det betyder, at du dagligt vil omgås mange børn og voksne. Det stiller krav om tydelighed, ligeværd, ordenssans, selvstændighed og en positiv indstilling til arbejdet. Et bæredygtigt undervisnings- og arbejdsmiljø har høj prioritet på Sofiendalskolen. Skolens kernefortælling danner grundlag for vores skole og sætter retning for fremtiden og vores ambitioner. Sofiendalskolen er socio-økonomisk et spejl på, hvordan Danmark ser ud.

Læs gerne skolens kernefortælling på www.sofiendalskolen.dk eller Børn og Unges vision ”Vi kan i Fællesskab”.

For at stille dig bedst muligt til en evt. samtale, så bedes du i din ansøgning tage stilling til, om du søger begge stillinger eller blot den ene.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan afdelingsleder Anders Højbjerg kontaktes på tlf. 9352 0535.

Tiltrædelse: 01.08.2024

Ansøgningsfrist: 20.06.2024

Udvælgelse: 21.06.2024

Ansættelsessamtaler: 24.06.2024

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

20.06.2024

Kontaktperson

Anders Højbjerg +4593520535

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Deltid over 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang