Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
2 pædagoger til vuggestuen i daginstitutionen Sandgården

Om stillingen/arbejdspladsen
Brænder du for vuggestuelivet? og kan du se det fantastiske i at være en del af børnenes udvikling, mens de er 0-2 år?

Kan du tænke dig at være del af et hus, hvor det sproglige arbejde med børnene har et særligt fokus?

Hvis du kan svar JA til ovenstående, så er du måske en af vores nye kollegaer i Daginstitutionen Sandgården.

Vi søger to pædagoger på 34 timer ugentligt fra d. 1. juni 2024 eller snarest derefter

Daginstitutionen Sandgården er en integreret institution, hvor børnehaven er normeret til 96 børn fordelt på 5 stuer og vuggestuen er normeret til 64 børn fordelt på 4 stuer. Pædagogikken i institutionen er funderet i ICDP, ligesom der er et stort fokus på at etablere forskellige inspirerende læringsmiljøer for børnene inden for alle læreplanstemaer. Et af vores læringsmiljøer omhandler et stort projekt i samarbejde med Sprog & Integration og Sofiendalsskolen omkring sprogudvikling og sproglige overgange, som vil forløbe frem til 2027.

I vuggestuen er vi optaget af at skabe inspirerende og udviklingsstøttende læringsmiljøer, som favner alle børn. Det er derfor vigtigt, at du kan være igangsætter af læringsmiljøer, som er både inspirerende og attraktive for børnene, og at det falder dig naturligt at tage ledelse af børnefællesskabet som en del af det at skabe et godt læringsmiljø. Det kan eksempelvis være læringsmiljøer indenfor læreplanstemaerne motorik/bevægelse, sprog, udeliv eller andre pædagogiske aktiviteter og lege, der understøtter børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.

I vuggestuen er vi optaget af at skabe genkendelighed for børnene via faste rutiner understøttet af piktogrammer. Det er derfor vigtigt, at du har et solidt overblik over dagens rutiner, og at du kan organisere dagen for børnene ved hjælp af piktogramtavlen. Hverdagen som pædagog i vuggestuen er præget af at arbejde i små læringsgrupper, hvor der er nærvær og tryghed for den enkelte. Det betyder, at du skal kunne tilrettelægge aktiviteter eller leg, som både er tryghedsskabende, og som du selv er deltagende i, ligesom du skal kunne favne det større fællesskab på stuen. Vi holder samlinger med børnene og her vil en af dine pædagogiske opgaver være at tilrettelægge og afholde samlinger, som fanger børnenes opmærksomhed, og som er udviklende for børnefællesskabet på stuen.

På stuerne benyttes babytegn til de yngste af børnene for at understøtte det talte sprog og for at give børnene muligheder for at kunne kommunikere via tegnene. I vores sprogprojekt arbejder vi tematisk med årstiderne ud fra bestemte bøger, og vi er derfor et særligt optagede af at øge børnenes ordforråd samt deres sprogforståelse ved at arbejde systematisk med den sproglige udvikling.

Gennem ICDP arbejder vi med relations dannelser. Da vi anser stærke relationer til børnene som fundamentet for børnenes mulighed for udvikling skal det at danne relationer til andre falde dig naturligt. Det gælder også i de relationer, hvor man skal gøre lidt ekstra for at skabe relationen til et barn.

Vi søger to pædagoger som:

  • Er velfunderet i den pædagogiske praksis og har erfaring indenfor vuggestueverdenen eller som er nyuddannet og gerne vil ud at afprøve teorierne i praksis.
  • Er omsorgsfuld og hjertevarm.
  • Brænder for at arbejde med relationer både til børn, forældre og kollegaer.
  • Gerne vil være en del af det kollegiale fællesskab og som dermed vil være en stærk spiller på vores hold.
  • Har et solidt kendskab til ICDP. Hvis du har ICDP modul 1 vil det være en fordel.
  • Brænder for at skabe inspirerende læringsmiljøer for og med børnene.
  • Har gåpåmod og som ikke lader sig slå ud af modgang.
  • Ser det som en naturlighed at arbejde inkluderende, anerkendende og inddragende.
  • Er iderig og kan omsætte både andres og egne initiativer til meningsfyldt pædagogisk praksis.
  • Er reflekterende og formår at omsætte egen refleksion til handling.



Vi forventer at du:

  • At du er uddannet pædagog.
  • Du har godt humør og møder verden med et smil på læben.
  • Du har overblik, er fleksibel og stabil.
  • Du er selvstændig og kan tage ansvar uden at skulle sættes i gang.
  • Du er åben overfor nye udfordringer og er omstillingsparat.
  • Du er energisk og kan sætte aktiviteter i gang, som tilgodeser børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.
  • Du har et positivt livssyn, og at du formår at omsætte det til inkluderende pædagogik.
  • Du ser forældre samarbejdet som værende inspirerende og understøttende for din praksis, og at du formår at inddrage forældrene i børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.
  • At du er indstillet på at arbejde målrettet og systematisk med at udvikle institutionens profil og din egen faglige praksis.
  • At du ser ”fejl” og succeser som potentiale for læring, og at du tør dele din læring med det øvrige personale, så vi kan arbejde med organisatorisk læring til udvikling af institutionens pædagogik.
  • At du ser fællesskabet i personale- og børnegruppen som en positiv medspiller, så vi alle kan lære, være, lykkedes og gro.
  • At du kan varetage pædagogiske opgaver så som trivselsvurderinger og forældresamtaler.


Vi kan tilbyde:

  • En stor personalegruppe, hvor trivsel er højt prioriteret, og hvor vi har fokus på at samarbejdet fungerer. Det betyder, at vi ser hver enkelte medarbejdes potentiale, og at vi har fokus på at udvikle relationerne også mellem personalet.
  • Kollegaer, der arbejder anerkendende, inkluderende og ressource orienteret.
  • Et job med ansvar og udfordringer.
  • En institution, hvor forældrene har stor indflydelse på deres børns hverdag.
  • En institution, som ser stor værdi i et anerkende forældresamarbejde.
  • En personalegruppe i konstant udvikling, og hvor der er plads til dine ideer og input.
  • Et dagtilbud, hvor vi erfaringsudveksler på tværs af institutioner, og hvor alle bidrager til den gode opgaveløsning.
  • En institution som arbejder med reflekterende praksis og hvor ”fejl” og succeser ses som potentiale for organisatorisk læring.

Arbejdsstedets adresse
Daginstitutionen Sandgården

Anna Anchers Vej 7

9200 Aalborg SV

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

23.05.2024

Kontaktperson

Maibrit Bech Sørensen +4599825941

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Deltid over 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang