Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
To opsøgende gademedarbejder søges til MidtbySjakket

Vi er 9 medarbejdere der søger 2 ny kollegaer til opsøgende arbejde blandt unge i Aalborg Kommune.

MidtbySjakket søger to opsøgende medarbejdere pr. 15. august 2024.

Du skal indgå i et opsøgende team, der arbejder tværfagligt med andre foranstaltninger og samarbejdspartnere. Midtbysjakket består af 1 leder og 11 opsøgende medarbejdere. Vi er en del af Center for tværfaglig forebyggelse – hvilket er en del af Aalborg kommunes forebyggende indsats.

MidtbySjakket arbejder primært på gaden, men kommer også i og omkring Fritids/ungdomsklubberne. Målgruppen er sårbare unge i alderen 12 – 25 år, som har brug for støtte og omsorg for at forhindre marginalisering.

Arbejdet tager udgangspunkt i den enkelte unge i gruppen og behovet for voksenrelationer, motivation og dialog således, at der skabes mulighed for en positiv udvikling mod voksenlivet. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til de unge og anser relationsdannelse som et væsentligt redskab i vores arbejde. En del af kerneopgaven er at være bindeled imellem den unge og det etablerede system. En anden vigtig opgave er at være opmærksom på nye grupperinger og tendenser og videreformidle og handle på observationerne, samt at være tryghedsskabende gennem vores tilstedeværelse i bybilledet.

I arbejdet som opsøgende medarbejder skal man være indstillet på at arbejde primært eftermiddag og aften, samt at arbejde i weekender.

Vi forventer at du i din ansøgning forholder dig til det at arbejde opsøgende. Du vil også til en eventuel samtale skulle forholde dig til en case fra det opsøgende arbejde som du vil få mulighed for at forberede dig på umiddelbart inden samtalen.

Vi ønsker os.

  • At du er uddannet pædagog, eller har anden relevant uddannelse.
  • At du har erfaring med målgruppen.
  • At du kan arbejde fleksibelt.
  • At du er tålmodig, men også handlekraftig, når behovet opstår.
  • At du har en meget stor grad af selvdisciplin.
  • At du kan arbejde tværfagligt.
  • At du tager medansvar for at styrke trivsel blandt dine kollegaer.
  • At du er udadvendt samt nysgerrig og anerkendende i din tilgang til andre mennesker.
  • At du kan tage uopfordret kontakt til unge mennesker både ift. enkeltpersoner og grupper.
  • At du skriftligt kan dokumentere dit arbejde og dine faglige overvejelser.
  • At du har erfaring med og lyst til at formidle din viden, da vi er en del af ”Camp Ung” på Folkeskolerne.
  • At du har flair for at arbejde med sociale medier.

Vi tilbyder.

  • En personalegruppe med stor erfaring inden for det opsøgende arbejde og tværfagligt samarbejde.
  • En arbejdsplads hvor der er tid til refleksion og hvor der er frihed til at afprøve nye ideer i det pædagogiske arbejde.
  • En arbejdsplads hvor vi igennem faglige dialog og drøftelser udvikler og blive dygtigere ift. at arbejde på gadeplan.
  • En arbejdsplads hvor du får medansvar ift. at tilrettelægge det opsøgende arbejde.
  • En arbejdsplads som rummer stor alsidighed i arbejdet.
  • En arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling gennem bl.a. neuropædagogisk efteruddannelse og samarbejde med gadeplansindsatser i andre storbyer.

Løn og ansættelsesvilkår: Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Yderligere oplysning kan fås hos leder Dorthe Hvirvelkær tlf. 98121583/mobil 23334204 eller hos souschef Heine Rogild mobil 40919579. Ellers så tjek vores hjemmeside eller facebook ud.

Arbejdsstedets adresse: Vesterbro 81, 9000 Aalborg.

Ansøgningsfrist den 31.05- 2024 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest derefter.


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

31.05.2024

Kontaktperson

Dorthe Hvirvelkær

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang