Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
PPR i Aalborg søger en specialpædagogisk konsulent

Det er en fast stilling på 37t/uge med start 01.08.24.

Har du lyst til at være med til at understøtte og være en del af indsatser omkring skolebørns læring og trivsel, så har vi et spændende job til dig!

I Aalborg Kommune - Børn og Unge - er vi i gang med at implementere ”Stærke Fællesskaber”. Initiativerne bygger på en analyse af det samlede børne- og ungeområde.

I ”Stærke Fællesskaber” er der plads til alle. Børn og unges trivsel, læring, dannelse og udvikling sker i disse fællesskaber, som de voksne sætter rammerne for. Relationer og venskaber er afgørende for barnet og den unges oplevelse af at være en del af fællesskabet og blive respekteret og lyttet til.

PPR i Aalborg søger en Specialpædagogisk konsulent som sammen med det resterende Børn og Unge skal bidrage til udviklingen af stærke fællesskaber.

Stillingen varetages på vores matrikel Tranumparken 16, 9220 Aalborg Øst, hvor du primært vil varetage opgaver i et konkret geografisk område, område 5, som del af et tværfagligt team bestående af psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, logopæder og pædagogiske konsulenter.

Som specialpædagogisk konsulent ved PPR Aalborg varetager du en række forebyggende, foregribende og indgribende opgaver i området. Du rådgiver og vejleder lærere, pædagoger, ledere og forældre omkring inklusion og inkluderende fællesskaber på individ -, gruppe - og organisationsniveau.

Som specialpædagogisk konsulent skal du kunne yde rådgivning og vejledning omkring børn med forskellige specialpædagogiske behov på både almen og specialområdet. Ydermere skal du kunne bidrage til diverse udviklingsopgaver, holde oplæg indenfor det specialpædagogiske område samt indgå i co-teaching forløb og tilrettelægge kompetenceudvikling for pædagogiske medarbejdere på kommunens skoler.

Som specialpædagogisk konsulent ved PPR lægges der vægt på, at du:

  • har en læreruddannelse, samt anden videregående uddannelse, kandidat- eller mastergrad, indenfor et relevant område
  • har undervisningserfaring fra folkeskolen og gerne i forhold til at formidle til andre fagpersoner

At du har erfaring med og interesse for at:

  • medudvikle praksis i samarbejde med ledere og medarbejdere på skoler
  • samarbejde med forældre og professionelle omkring børnene
  • arbejde med inkluderende processer i skoler
  • indgå i tværfagligt samarbejde
  • bidrage til at udvikle børnefællesskaber og have blik for børneperspektiver

Har du tillige et godt humør og humor er dette også meget velkomment.

Det er en forudsætning for ansættelse, at medarbejderen har kørekort og kan disponere over egen bil i arbejdstiden. Arbejdstiden planlægges inden for tidsrummet kl. 7.00 – 17.00.



Vi kan tilbyde et job med:

  • Såvel faglige som personlige udfordringer
  • En afvekslende og mangeartet opgaveportefølje
  • Muligheder for faglig udvikling
  • Selvstændigt arbejde med selvstændige beslutninger
  • Hjælp og støtte fra ledelse og kolleger
  • En spændende og udfordrende arbejdsdag

Der er flexordning på arbejdspladsen.

PPR 0-18 år Aalborg som organisation

PPR Aalborg er fysisk placeret i Børn og Unge, Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby samt på afdelinger Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby og i Tranumparken 16, 9220 Aalborg Øst.

PPR Aalborg er en del af Børn og Unge. Vi yder pædagogisk, psykologisk rådgivning til daginstitutioner og skoler med henblik på, at styrke deres arbejde med at udvikle inkluderende børnefællesskaber. PPR’s indsats har altid et pædagogisk sigte, og tager derfor afsæt i en pædagogisk kontekst med inddragelse af børns, forældres og professionelles perspektiver som en grundlæggende tilgang til at forstå børn i forskellige former for vanskeligheder. Målet med PPR’s indsats er, at alle børn i Aalborg Kommune gives gode muligheder for læring, udvikling og trivsel.

Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejdere er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest (”pædofiliattest”) samt straffeattest. Læs mere på www.aalborg.dk (under ”Børn og skole” dernæst ”Folkeskole” og endelig ”Straffeattest ved ansættelse”).

Aflønning: Efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til områdeleder Anne Sophie Engsig tlf.: 93520186 eller koordinator for de specialpædagogiske konsulenter Lise Lotte Baggesen Nielsen tlf.: 93520230

Ansøgningen skal vedlægges cv samt kopi af komplet eksamensbevis og eventuelt udtalelser.

Endvidere skal der i ansøgningen oplyses personlig e-mail og telefonnummer.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 23/05-2024

Ansættelsessamtaler: Tirsdag d. 11/06-2024


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

23.05.2024

Kontaktperson

Anne Sophie Engsig

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang