Skip til hoved indholdet
    Hjem Job og karriere Vis job
UngAalborg søger unge til jobbet som Ung til Ung formidler

UngAalborg søger unge til at indgå i et autentisk arbejdsfællesskab, hvor unge formidler, holder oplæg og går i dialog om emner som bl.a. sociale medier, FOMO, grænser, seksualitet, samtykke, forventningspres, sammenligningskultur og på godt og ondt går i øjenhøjde med andre unge.

Arbejdet som Ung til Ung formidler:

Dit arbejde som Ung til Ung formidler vil primært være som Sexualist. Sexualisterne er unge i alderen 16-25 år, som besøger skoler, ungdomsuddannelser, klubber, specialtilbud og events for at komme i dialog med unge om seksualitet og alt det, der fylder, når man er ung. De går i dialog om bl.a. sex, prævention, sygdomme, grænser, samtykke, køn, sammenligning, pres, følelser og kærlighed. Foruden arbejdet som Sexualist, vil du skulle arbejde i forskellige arbejdsgrupper med andre opgaver inden for Ung til Ung formidling, som er dynamiske og vil udvikle sig efter behov.

Du passer lige ind hvis du:

  • Er mellem 16-25 år
  • Har lyst til at formidle med andre unge i fokus
  • Ikke er bange for at tale om svære emner med andre unge
  • Har et ønske om at blive en del af UngAalborg og de værdier, vi står for
  • Kan arbejde i en dynamik organisation og er omstillingsparat
  • Har en stærk arbejdsmorale og kender til vigtigheden af et stærkt og tillidsfuldt kollegafællesskab

Du vil i jobbet som Ung til Ung formidler indgå i et stærkt og ansvarsfuldt arbejdsfællesskab, hvor du klædes på til jobbet gennem uddannelse, professionel supervision, kontinuerlige møder og tæt sparring. Du bliver en del af et kollegaskab med andre unge, hvor I sammen deler passionen for at gå i dialog med unge på de unges præmisser og er nysgerrige på, hvad Ung til Ung formidling kan.

Læs mere om UngAalborgs kerneopgave her: https://aalborgungdomsskole.dk/kerneopgaven/

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat på en minimumsnormering, men jobbet kan variere med et månedligt antal af timer på ca.15-40 timer, alt efter hvordan din hverdag ellers ser ud. Det forventes, at du som udgangspunkt kan arbejde minimum 5 timer om ugen. Lønnen udbetales hver måned. Jobbet som Ung til Ung formidler er primært i dagtimerne, men events og jobs om eftermiddagen, aftenen og weekenden er forventeligt. Arbejdsstedet er primært i UngAalborgs kulturhuse i Aalborg og Nørresundby, men også i resten af UngAalborg og Aalborg Kommune, da du vil komme rundt på kommunens skoler.

Vil du være Ung til Ung Formidler?

Vi opfordrer til at du sender en autentisk ansøgning, der viser din lyst til formidling.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Signe Grøn på: signe@ungaalborg.dk / +45 93 52 09 21

Ansøgningsfrist:

Der er ansøgningsfrist den 10. maj 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

10.05.2024

Kontaktperson

Signe Olenius Grøn

Stillingskategori

Børn og unge

Arbejdstid

Deltid under 21 timer

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang