Skip til hoved indholdet
  Hjem Job og karriere Vis job
Social- og sundhedsassistent i aftenvagt - Specialplejehjemmet Tornhøjhaven

Vi er et specialplejehjem med høj grad af fagkompetencer og dygtige medarbejdere. Der er gode rammer og vilkår for at udføre et godt arbejde med støtte fra kollegaer og lederteamet.

Her bor mennesker der har en demensdiagnose, psykiatriskdiagnose eller en adfærd der gør, at de har brug for at bo i et specialiseret tilbud med trygge rammer.

Her er ca. 150 ansatte, fordelt på fem teams i 12 boenheder. Medarbejdergruppen består primært af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt pædagoger. Her er gode kollegaer, der tager fælles ansvar og bakker op om hinanden. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med flere faggrupper, samt et godt samarbejde med plejehjemslæge, Videnscenter for Demens Aalborg samt ældrepsykiatrien. Som ny medarbejder får du et introforløb, som består af undervisning i nænsom nødværge, konflikthåndtering og brandundervisning.

Her er faste teammøder samt supervision med ekstern supervisor. Vi afholder hver uge tværfaglig beboerkonference i samarbejde med vores egne sygeplejersker, samt demens sygeplejersker.

Se vores video om Tornhøjhaven her

Lidt om stillingen:

 • En fast stilling som social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesdato 1. maj 2024, eller hurtigst muligt derefter
 • Blandede vagter, primært aftenvagt med weekendarbejde i de lige uger
 • Ansættelsessamtaler afholdes d. 22. april 2024

Særlige hovedopgaver:

 • Pleje- og omsorgsopgaver for kognitivt svækkede ældre beboere
 • At arbejde med tilknytning, inklusion og relationer
 • Pårørendesamarbejde
 • I fællesskab med teamet at lede i respekt for forskelligheder – med beboer i fokus; det er dem, vi er her for
 • At formidle viden og spille dine kolleger stærke
 • At arbejde med problemløsende strategier at se muligheder, arbejde kreativt og turde at være i en travl og til tider udfordrende hverdag med brug for “at sadle om” - nogle gange flere gange i løbet af en dag

Faglige kompetencer:

 • Uddannet social-og sundhedsassistent med autorisation
 • Du skal kunne arbejde ud fra hypotesen om at bag alt adfærd ligger der et behov
 • Være i stand til at kunne reflektere over egen praksis både selvstændigt og sammen med kollegaer
 • Erfaring i kommunikation med mennesker med kognitive udfordringer

Personlige kompetencer:

 • Du skal trives med at være i et job hvor du til tider kan have travlt og der er brug for “at sadle om” - nogle gange flere gange i løbet af en nat
 • Du skal have gode samarbejdsevner, og kunne se fordelen og læringen i, at man på Tornhøjhaven er mange faggrupper, der alle bidrager med noget forskelligt, for på den måde at medvirke til et godt tværfagligt samarbejde

Arbejdsstedets adresse:
Tornhøjhaven, Tornhøjvej 6, 9220 Aalborg Øst

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Louise M. Karlsen på tlf. 2520 6640 eller assisterende leder Marie-Louise L. Gram på tlf. 2520 6644 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist er den 15. april 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Bemærk

Ansøgningsfrist

15.04.2024

Kontaktperson

Louise Møller Karlsen 25206640

Stillingskategori

Social og sundhed

Arbejdstid

Fuldtid

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang