Skip til hoved indholdet
    Hjem Events og aktiviteter for enhver smag Morgenbriefing 2024

Morgenbriefing 2024

Temperaturmåling på Aalborgs erhvervsliv.

tirsdag 17. september Klokken 07.30 - 09.30 Nordkraft, Kjellerups Torv 1
9000 Aalborg
Gratis

Kom med til årets Morgenbriefing tirsdag d. 17. september i Nordkraft, hvor vi tager temperaturen på Aalborg, inviterer erhvervslivet på scenen og giver dig mulighed for at netværke over morgenmaden med Aalborgs erhvervsliv. 

Under overskriften 'Det bobler i Aalborg' sætter vi fokus på nogle af de initiativer og spidskompetencer, som skaber vækst og velfærd i Aalborg, og som vækker opmærksomhed - også internationalt.

Geopolitik og grøn omstilling fylder mere og mere i hverdagen og er med til at skabe både forandringer og sprudlende forretninger. Hør om mulighederne - måske der er paralleller at drage til din egen branche.

Gå heller ikke glip af den stærke fortælling om, hvorfor Aalborg er foregangsby for bæredygtighed. For 30 år siden blev verdens første (og største) bæredygtighedskontrakt nemlig underskrevet lige præcis i vores smørhul. En kontrakt med 3.000 internationale underskrifter, som stadig giver genklang.

I en tid med intensiv talentjagt og mangel på arbejdskraft i visse brancher får du inspiration fra virksomheder, som måske har knækket koden, når det kommer til tiltrækning og tilknytning af dygtige medarbejdere.

Aalborg er grobund for fremtidens talenter. Du kommer til at møde nogle af dem, som allerede har valgt deres niche og ovenikøbet vinder priser for deres kunnen.

Snup en omgang kulturvitaminer og bliv inspireret af det gigantiske boblende værk, som kommer til at pryde vores havnefront. Og hør om fremtidens trends og tendenser, når det kommer til oplevelser og shopping.

Kåre Quist holder styr på vores tempo- og stemningsfyldte temperaturmåling.

I år er det 13. gang, at vi inviterer til Morgenbriefing, hvor omkring 1.000 erhvervsfolk plejer at deltage.

Dørene åbner allerede kl. 7:00, hvor du over kaffe og croissanter får rig mulighed for at netværke og måske spotte nye samarbejdsmuligheder.

Tilmeld dig til Morgenbriefing 2024

Vi glæder os til at se dig.

Se eller genoplev stemningen fra Morgenbriefing 2023

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang