Skip til hoved indholdet
    Hjem Events og aktiviteter for enhver smag Konference: Aalborg 2024 – vores byer, vores ansvar.

Konference: Aalborg 2024 – vores byer, vores ansvar.

tirsdag 1. oktober klokken 08.00 torsdag 3. oktober klokken 18.00 AKKC
Aalborg

Vigtig international konference vender "hjem" efter 30 år

Aalborg 2024 er en stor international konference om bæredygtighed, som bliver holdt i Aalborg Kongres- & Kulturcenter 1. til 3. oktober 2024 for nationale og internationale gæster. Samtidig summer Kildeparken af grønne aktiviteter for alle. Aalborg Kommune er arrangør sammen med ICLEI Europe, der er et netværk for bæredygtige byer og lokalsamfund.

Aalborg Kommune er vært for den 10. europæiske konference om bæredygtige byer og bysamfund. Konferencens formål er at samle lokale og regionale beslutningstagere fra hele Europa for at debattere, udveksle ideer og sammen drøfte, hvordan vi fører Europa mod en bæredygtig fremtid.

Konferencen vil også demonstrere det presserende behov for, at lokale ledere og beslutningstagere påtager sig ansvaret for at gennemføre den nødvendige grønne omstilling i vores byer og de omkringliggende samfund. Det er nemlig i hverdagen i de lokale samfund, de bæredygtige visioner skal føres ud i livet gennem konkrete handlinger.

Debatten og erfaringsudvekslingen på konferencen skal også bruges til at tydeliggøre overfor EU's beslutningstagere, hvordan de på bedste vis kan understøtte det arbejde, der allerede er godt i gang i de lokale bysamfund. På den måde kan vi sammen sørge for, at alle har de bedste forudsætninger for at lykkes.

Konferencen arrangeres af organisationen ICLEI i samarbejde med Aalborg Kommune.

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang