Skip til hoved indholdet
  Hjem Mit liv Fritid og oplevelser Tilbud til dig med handicap Idræt og kultur for psykisk sårbare voksne

Idræt og kultur for psykisk sårbare voksne

Idræt og kultur er et fritidstilbud for alle voksne, der er psykisk sårbare, som har lyst til at dyrke idræt eller deltage i kulturelle og sociale aktiviteter sammen med ligestillede.

Hvem kan være med i idræt og kultur? 

Du kan deltage i aktiviteter ved "Idræt og kultur", hvis du er:

 • sindslidende eller psykisk sårbar
 • bor i Aalborg Kommune

Har du ledsager, må din ledsager gerne deltage i aktiviteterne.

Vi tilrettelægger aktiviteterne, så de tilgodeser særlige behov som blandt andet tryghed, stabilitet og overskuelige rammer.

Vi vil gerne være med til at give dig mere indhold i dagligdagen og at øge selvtilliden og livskvaliteten. 

Når du deltager i aktiviteter som for eksempel sport, har det en positiv indflydelse på hverdagslivet og giver ny energi og lyst til at give sig i kast med andre ting, som ellers kan være uoverskuelige. Samtidig kan det være det første skridt på vejen mod en sundere livsstil.

Hvis du vil vide mere

Idræt og kultur tilbyder et bredt udvalg af blandede aktiviteter for eksempel styrketræning, volleyball, badminton, brætspil, cross fit, svømning og indendørs fodbold.

Aktiviteterne foregår rundt omkring på kommunens anlæg.

Vi deltager også i idrætsstævner blandt andet Aalborg Cup og julefodbold. Desuden deltager vi i stævner rundt om i landet arrangeret af vores samarbejdspartnere

Enkelte aktiviteter er der en mindre brugerbetaling.

Kontakt Idræt og kultur, hvis du vil høre mere om aktiviteterne i forhold til tid, sted og pris.

 • Du kan frit vælge dig ind på den aktivitet, du ønsker at deltage i. Du skal blot spille efter idrættens regler. Der kan være enkelte aktiviteter med deltager begrænsning.
 • Du skal selv medbringe sportstøj, sko og drikkedunk. Alt andet udstyr sørger vi for, for eksempel ketcher, bolde med mere.
 • Selvom det enten er længe siden, du har dyrket idræt eller du er i god form, er Idræt og kultur et sted med plads til alle. Hver enkelt person er med til at skabe niveauet.
 • De fleste aktiviteter er gratis. Du skal dog selv betale lidt til enkelte aktiviteter.
 • Alle deltagere registreres ved telefonnummer og eventuelt adresse i tilfælde af aflysninger/ændringer i det faste program.
 • Idræt og kultur er et oplagt springbræt til at prøve sig selv af, eventuelt før det går løs i en ordinær idrætsforening.
 • Deltagelse i aktiviteter sker på eget ansvar.

Du behøver ikke melde dig ind i "Idræt og kultur" for at være en del af aktiviteterne. Du skal dog gerne melde dig til selve aktiviteten. Det kan være en god idé at kontakte en af koordinatorerne på forhånd, da der kan ske ændringer i det faste program.

Har du spørgsmål til, hvad Idræt og kultur er for en størrelse, kan du kontakte os og høre mere. 

Kontakt

Idræt og Kultur

Poppelvej 14 9000 Aalborg

Ring til os

25 20 03 03

Åbningstider

Måske du også er interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang