Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Parkeringspladser

Find oversigt over parkeringsmuligheder i Aalborg med timepriser og regler. Du kan afmelde parkering digitalt, hvis du har glemt at tjekke ud efter endt parkering.

På kortet kan du se en oversigt over kommunal betalingsparkering, tidsbegrænset kantstensparkering med og uden p-licens samt private parkeringsanlæg, der er offentligt tilgængelige.

Oversigt over parkering 2023

Print alle punkter

Parkering med handicapskilt

Hvis du har det blå handicapskilt, og det ligger synligt i forruden, gælder følgende regler på kommunale parkeringspladser:

  • Parkering er tilladt 1 time på steder, hvor der ellers må parkeres 15 eller 30 minutter.
  • Ubegrænset parkering på steder, hvor 1,2 eller 3 timers parkering er tilladt – medmindre der på skiltet med handicapsymbolet er angivet en tidsbegrænsning. Er en tidsbegrænsning angivet, skal den følges og p-skiven indstilles.
  • Gratis og tidsubegrænset parkering på steder med billetautomat (parkometer og parkomat).

Ovenstående parkeringsregler gælder for parkering på kommunale og offentlige veje og parkeringspladser. På private områder for eksempel ved indkøbscentre, private parkeringsanlæg og virksomheder, hvor det er private firmaer, der står for kontrollen, skal man følge de regler, som skiltes.

Søg om parkeringskort, hvis du har et handicap

Find yderligere information om handicapparkering, regler, pladser og tilgængelighedsrådgivning på Danske Handicaporganisationers hjemmeside

Del indhold