Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

P-Fakta

Vi vil gerne gøre det nemt og enkelt at parkere i Aalborg midtby.

Vi har derfor samlet en række P-FAKTA, der giver dig overblik over parkeringsmulighederne i Aalborg. 

Aak Parkering Facebook Posts3   Aak Parkering Facebook Posts4

Aalborg City har udviklet en app'en 'Aalborg City', der hurtigt og nemt giver overblik over de ledige P-pladser i byen. På den måde kan du allerede hjemmefra planlægge, hvor det er bedst for dig at parkere. Herved undgår du unødig spildtid på din tur. App'en er gratis.
Hent app'en 

 Aalborg vokser og vokser, så selvfølgelig skal antallet af parkeringspladser følge med. I midtbyen er der kommet 700 flere offentligt tilgængelige P-pladser til siden 2009. Vi ved, at der kan være et stort pres på parkering i midtbyen og arbejder derfor på at skabe de bedst mulige parkeringsforhold for byens bilister.

Aak Parkering Facebook Posts6  Aak Parkering Facebook Posts

På dette kort kan du få overblik over de forskellige P-pladser i midtbyen. Her kan du også se, hvor mange pladser de enkelte steder har. Der er godt 4000 P-pladser i alt - fordelt over hele midtbyen. De godt 4000 pladser er en blanding af P-anlæg og parkeringspladser under åben himmel.

Uanset hvornår du ønsker at parkere i midtbyen, kan du altid finde en ledig plads. Særligt hvis du har mulighed for at gå et par minutter fra bilen og til din destination. I byens parkeringsanlæg er der for det meste ledige pladser - også i myldretiden. 

1timesparkering -pfakta (1) Aak Parkering Facebook Posts5

De 1300 korttidsparkeringspladser tjener flere formål. De skal gøre det nemt for dig at klare et hurtigt ærinde i byen. Samtidig imødekommer de ønsket fra midtbyens p-licens-ejere om lettere parkering. Med en p-licens kan du parkere uden tidsbegrænsning på tidsbegrænsede parkeringspladser, typisk langs kantsten.

Der er både kommunalt- og privatejede p-pladser. Det er kommunen og de private, som hver især fastsætter parkeringstaksten. Vi henviser til begge typer p-pladser, fordi de allesammen er offentligt tilgængelige.

 

Print alle punkter

Del indhold