Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhverv

Som erhvervsdrivende med adresse i Aalborg midtby eller som arbejdende i byen, er der forskellige muligheder for at købe parkeringsordninger.

Som arbejdende i byen har du samme muligheder som besøgende i byen.

Arbejder du i Aalborg, har du mulighed for at købe dagskort, månedskort eller årskort på lige fod med almindelige besøgende i midtbyen.

P-kortene gælder ikke på tidsbegrænsede kantstensparkeringspladser, hvor der er p-licens gyldig.

Læs mere under Besøgende eller pendler

Er du erhvervsdrivende med adresse inden for p-licens zonen, er den billigste parkeringsmulighed en p-licens.

Med en p-licens kan du parkere uden tidsbegrænsning på tidsbegrænsede parkeringspladser langs kantstenen.

Køb eller forny p-licens

P-licensen gælder på de strækninger, hvor der på parkeringsskiltene står "P-licens gyldig". Licensen gælder kun på p-pladser langs kantsten. P-licensen gælder ikke på pladser med betalingskort. Ligeledes kan p-kort ikke bruges på kantstensparkeringspladser, og hvor der også er p-licens gyldig. Der er ikke garanti for en ledig plads.

Oversigtskort over P-licens i Aalborg midtby.

Parkering _oversigtskort _web -kun 2020-01

Pskilt 1time

En p-licens koster 1000 kr., og den gælder 12 måneder fra købsdato, hvorefter den udløber automatisk. Der er således ikke tale om et abonnement, og du er selv ansvarlig for fornyelse. Prisen er oplyst uden moms.

Hvis du ønsker at forny din p-licens, skal du selv gøre det, men hvis "forny-boksen" er lysegrå, kan du ikke bruge licensen, og du skal derfor købe en ny. Husk at din nye licens skal være gyldig fra dagen efter din gamle licens udløber.

Hvis du køber en ny bil, skal du selv ændre bilens registreringsnummer på p-licensen. Den nye bil vil overtage den tid, som er tilbage fra den gamle bils p-licens. Det er gratis at ændre registreringsnummer på p-licensen.

Hvis du flytter fra området, bliver din p-licens ugyldig. Der gives ikke penge tilbage.

Del indhold