Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Forebyggelse og rehabilitering

Forebyggelses- og Rehabiliteringscenter Ulsted sigter på at gøre dig mere uafhængig af kommunal hjælp og/eller støtter dig i at forblive uafhængig af kommunal hjælp.

På Forebyggelses- og Rehabiliteringscenter Ulsted får du et intensivt forløb, der øger dine muligheder for at blive uafhængig af hjælp fra andre.

Målgruppe

Målgruppen er borgere i Aalborg Kommune, der får hjemmehjælp og som har lyst til at klare sig selv. Får du ikke hjemmehjælp, men mærker tilbagegang i, hvad du selv kan klare, kan du også komme i betragtning til et forløb.

Du skal være indstillet på, at ændring af vaner vil være i fokus, både i forhold til motion og kost. Derfor vil der også være fokus på din mentale sundhed. Alt sammen for at du, når du er hjemme igen, kan holde ved de tiltag, vi sammen sætter i gang.

Centret har 6 døgnpladser, hvor du kan bo fra mandag til fredag og 16 dagpladser, hvor man kommer på højskolen to dage om ugen.

Få en plads på centeret

For at blive visiteret døgnophold på Forebyggelses- og Rehabiliteringscenter Ulsted skal du ringe til Kontaktcenteret på telefon 99 82 50 00.

For at blive visiteret dagophold på Forebyggelses- og Rehabiliteringscenter Ulsted dagophold (2 dage om ugen) skal du ringe direkte til centeret på telefon 25 20 54 27 / 25 20 99 55.

Print alle punkter

 

Del indhold

Aktivitetscenter Ulstedparken